13:21 23.03.2022

Російські окупанти обстріляли з "Градів" село Ясногородку

1 хв читати

У Фастівському районі Київської області російські окупанти обстріляли з "Градів" село Ясногородка, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

"Фастівський район. Окупанти обстріляли "Градами" с. Ясногородка", - написав Павлюк у телеграмі в середу.

За його словами, триває обстріл у Бучанському районі - Макарівська, Бучанська, Ірпінська, Дмитрівська громади.

"Особливо потерпають Макарів, Копилів, Северинівка, Колонщина, Мотижин, Ясногородка, Березівка, Бабинці, Здвижівка", - уточнив Павлюк.

Він звернув увагу на становище в н.п. Клавдієво-Тарасове, Северинівка, Березівка, Миколаївка, які перебувають на межі гуманітарної катастрофи.

"У Бородянській, Дмитрівській, Бучанській та Гостомельській громадах. Бучанська та Немішаївська громади - ворог окопався. Житомирська траса, Ірпінь, Гостомель – бої", - розповів Павлюк.

Голова Київської ОВА також наголосив, що в районі Вишгорода в Іванківській, Димерській і Поліській громадах - гуманітарна катастрофа, а Славутич повністю ізольований.

Павлюк зазначив, що у Броварському районі на територіях Баришівської, Калитянської, Великодимерської та Калинівської громад перебуває техніка ворога і багато пошкодженої цивільної інфраструктури.

"Білоцерківський, Бориспільський і Обухівський райони. Ситуація контролюється. Ніч минула спокійно, без обстрілів", - зазначив Павлюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА