06:37 14.03.2022

Українські військові минулої доби знищили чотири літаки, три вертольоти і безпілотник російських окупантів - Командування Повітряних Сил ЗСУ

1 хв читати

Українські військові протягом минулої доби, 13 березня, знищили чотири літаки, три вертольоти та безпілотний літальний апарат російських окупантів, повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

"На одному зі стратегічних напрямків у Київській області група ворожих літаків типів Су-35, Су-34 та Су-25 намагалася завдати ракетно-бомбових ударів по оборонних редутах українських захисників. І поки винищувачі Повітряних Сил вели позиційне повітряне протистояння з переважаючими силами окупантів, протиповітряна оборона випустила зенітні ракети з ворожих повітряних цілей", – зазначається у повідомленні.

Попередньо, зафіксовано три влучення в літаки противника. Зенітні ракетні війська також інформують про ураження трьох вертольотів рашистів та одного БПЛА.

"Є хороша новина і від оперативного командування "Північ", чиє ППО сьогодні вранці уразило ще один літак окупантів", – додали у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

Джерело: https://www.facebook.com/kpszsu/posts/333092812192007

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА