14:53 05.03.2022

Мер Херсона Колихаєв звернувся до громадян: Я пишаюся вами, Херсон – це Україна

1 хв читати

Херсонський мер Ігор Колихаєв звернувся до жителів міста, які вже другий день виходять на протести проти російських загарбників, які оточили місто, та відмовляються від гуманітарної допомоги окупантів, проте закликав городян бути обережними під час мітингів.

"Херсон – ви найкрутіші! Я про цю гуманітарку на площі та вашу реакцію на неї. Я пишаюся вами. Херсон – місто-герой! Херсон – це Україна... Я не можу ні заборонити вам мітинги, ні дозволити організовувати. Завжди переживатиму за ваші життя і завжди проситиму, щоб ви були обережними", - написав Колихаєв у Фейсбуці в суботу.

Він також зазначив, що отримати "зелений коридор" для доставки гуманітарної допомоги до міста поки що не вдається.

Я вже дав сотні коментарів на різні телеканали США, Ізраїлю, Чехії, Польщі, вийшов у всі можливі засоби масової інформації та міжнародні спільноти, але... поки тихо. Дякуємо всім партнерам за сформовані гуманітарні конвої, але нам не дають "зелений коридор"! Озвучені миру домовленості поки що не працюють. Без них усі волонтери перебувають у небезпеці", - наголосив Колихаєв.

Він додав, що перше, що він зробить, коли закінчиться війна, потисне руку своїм миколаївським колегам. "Віталій Кім, Олександр Сенкевич, респект та повага з Херсона", підсумував мер.

Джерело: https://www.facebook.com/kolykhaev.igor/posts/5007245836035477

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА