Українська правда

MEGOGO запускає новий спортивний сезон

Андрій Твердохліб — 16 серпня 2019, 12:40
MEGOGO запускає новий спортивний сезон

15 серпня, відеосервіс MEGOGO презентував старт нового спортивного сезону на платформі. Директор зі стратегії та маркетингу MEGOGO Іван Шестаков та топ-коментатор MEGOGO Вадим Скічко розповіли про запуск напрямку, його переваги, відмінності спортивної індустрії в Україні та світі, представили аналітику порівнянь і багато іншого, що формує вподобання сучасного глядача.

Так, згідно з дослідженнями, представленими на презентації, із року в рік способи спортивного споживання будуть змінюватись. Все частіше перегляд спортивних подій переходить на інші пристрої, змінюються канали споживання та типи контенту. Аби слідувати трендам, MEGOGO вдосконалює та розвиває нові напрямки.

Розділ "Спорт" відеосервісу MEGOGO зібрав у зручному форматі найпопулярніші спортивні події, які доступні, як на каналі MEGOGO Футбол, так і на інших 15-ти, що присутні на платформі: Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Viasat Sport, Sport 1, Sport 2, FightBox HD, довгоочікуваний українцями Setanta Sports та інші. Користувачі сервісу зможуть переглянути трансляції популярних футбольних матчів та інших командних видів спорту, єдиноборств, тенісу, автоспорту, кіберспорту і не тільки. Достатньо лише перейти до розділу "Спорт".

Канал MEGOGO Футбол, який є однією із ключових частин спортивного напряму, пропонує глядачам прямі трансляції, повтори найкращих матчів, новини футболу та інший футбольно-розважальний контент. Саме на MEGOGO Футбол можна переглянути трансляції онлайн матчів іспанської La Liga, французької Ligue 1 і німецької Bundesliga.

Як і раніше, основною перевагою для користувачів MEGOGO та, зокрема, напрямку "Спорт" є функція catch up, завдяки якій глядач зможе переглянути будь-який контент у комфортний для нього час та на зручному пристрої. Серед плюсів платформи є функція перегляду найцікавіших спортивних моментів та hd-якість зображення.

"Із кожним днем, ми намагаємось зробити перегляд контенту якомога зручнішим. Розвиток спортивного напрямку дозволить нашим користувачам мати під рукою ще більше цікавого та актуального продукту. Можна не витрачати час на пошуки тієї чи іншої спортивної події, вони вже доступні до перегляду на платформі", – розповідає Іван Шестаков, директор зі стратегії та маркетингу MEGOGO.

Setanta Sports в Україні: де дивитися онлайн телеканалу

"Напрямок "Спорт" справді зібрав усі максимально корисні функції та можливості. Наприклад, керування вподобаннями – користувач самостійно може обирати матчі, які йому до вподоби, з 29 ігор впродовж вікенду. Пул коментаторів – він постійно змінюється, розширюється та доповнюється. Архів матчів – можливість переглянути подію минулого сезону. Тобто щодня перегляд футболу або будь-якого іншого виду спорту стає інакшим та більш зручним", – говорить Вадим Скічко, топ-коментатор MEGOGO.

Найактуальніші спортивні події доступні глядачам передплат "ТБ і Кіно: Оптимальна" та "ТБ і Кіно: Максимальна" (97 та 197 грн/місяць відповідно). Користувачі MEGOGO на всіх пристроях можуть безкоштовно переглядати найцікавіші моменти спортивних матчів. Більш детальна інформація за посиланням.

Нагадаємо, MEGOGO – це найбільший у Східній Європі та СНД відеосервіс для перегляду онлайн ТБ та кіно. Щомісячна аудиторія сервісу становить 50 млн. унікальних користувачів. Каталог ресурсу — більше 77 000 одиниць відео, з яких понад 5000 одиниць художніх фільмів і серіалів, понад 1500 мультфільмів, близько 45 000 телевізійних шоу, концертів і музичного відео, а також більше 20 000 новинних програм. Сервіс надає можливість переглядати контент на будь-яких пристроях — телевізорах Smart TV, комп'ютерах, планшетних ПК, смартфонах і т.п. Мобільні додатки MEGOGO для iOS та Android зроблять перегляд ще зручнішим.