Українська правда

Директор Оболоні Бровар: Рішення клубів Першої ліги - ганьба

Віктор Слюсаренко — 26 травня 2020, 10:10
Директор Оболоні Бровар: Рішення клубів Першої ліги - ганьба

Клуби першої трійки Першої ліги працювали з іншими клубами над тим, щоб інші проголосували за не продовження чемпіонату.

Про це заявив директор клубу Оболонь Бровар Олександр Резніченко.

"Я вважаю ганьбою те, що сталося на Оболонь-Арені. Для мене це рішення не було несподіваним, оскільки ще до зборів до мене надійшла інформація про те, що клуби першої трійки працюють з іншими клубами над тим, щоб інші проголосували за не продовження чемпіонату. На підтвердження цього президент Інгульця Олександр Поворознюк сьогодні чітко вказав на того, хто працював з іншими клубами.

На жаль, сталося те, що сталося. Мене найбільше дивує позиція керівництва ПФЛ, яке повністю виявилося не готовим до ради ліг. До моменту засідання вони не володіли інформацією про те, хто хоче грати, а хто відмовляється.

Всі знають підсумок голосування клубів Першої ліги (8 команд відмовилися продовжувати чемпіонат, Волинь утрималася - прим.). Клуби, які в зоні вильоту - ГФК Металург і Черкащина, готові були продовжувати чемпіонат. Клуби середини турнірної таблиці сказали, що догравати не будуть.

Вкрай цікава була позиція першої трійки. Виходячи з того, що сказав Поворознюк, я так розумію, що Рух голосував - за. Волинь утрималася, тому що не затверджений медичний протокол, але УПЛ теж починає в таких умовах. Був ще одне питання: де знайти роздягальні, в яких одному футболісту буде відведено 10 квадратних метрів?" - розповів Резніченко.

Раніше, Десна розгромила Оболонь Бровар у контрольному матчі.

Оболонь Бровар