Головне

У Росії відреагували на скандальне порівняння від Селюка

Василь Уткін прокоментував слова Дмитра Селюка про чемпіонат Росії
23.04.2020 13:30 4161 0
У Росії відреагували на скандальне порівняння від Селюка

Російський коментатор Василь Уткін розкритикував агента Дмитра Селюка за його висловлювання про чемпіонат Росії.

Про це розповів сам коментатор.

"Мені здається, у Дмитра Селюка сталася деяка плутанина понять. Він правда сказав, що чемпіонат Росії - гівноо в обгортці? Селюку, треба віддати належне, щільно працює на білоруському трансферному ринку, а це важливо. Тому що, щоб возити гравців з Африки, щоб використовувати можливості зростання гравців, на яких чомусь поставили завчасно хрест, чемпіонат Білорусі дуже підходить. Туди дешевше везти гравця з Африки. Там же теж є так звана солідарна виплата - вона розглядається в залежності від потенціалу ліги, від її реальної ділової ваги. Так що Селюк там працює, це почасти в його інтересах. В іншому, розумієте, у Дмитра Селюка дуже своєрідна шкала.

Актуально: Селюк: Якщо чемпіонат Білорусі є гівном, то тоді чемпіонат Росії - гівно в обгортці

З одного боку, він говорить, що чемпіонат Росії - гівно в обгортці, з іншого боку, вважає, що Борис Ротенберг - видатний футболіст, ідеал спортсмена і може стати видатним спортивним директором.

А якщо ви називаєте Борис Ротенберга ідеалом спортсмена і вважаєте, що у нього колосальні перспективи в майбутньому в менеджменті, то я думаю, що ви погано розбираєтеся в г ... ах в обгортках, - сказав Уткін.

Нагадаємо, Селюк розкритикував флешмоб з набиванням туалетного паперу є ідіотським.

Коментарі ()