Українська правда

Що найголовніше в танку? - Шовковський розповів установку Лобановського на матч проти Барселони

Valeriy Ruchka — 14 квітня 2020, 15:21
Що найголовніше в танку? - Шовковський розповів установку Лобановського на матч проти Барселони

Колишній голкіпер Динамо Олександр Шовковський згадав одну з установок Валерія Лобановського перед матчем Ліги чемпіонів.

Про це він написав у своєму Instagram.

Важливо: Коронавірус: Ситуація на 14 квітня в Україні і світі

"Уже навіть не згадаю, перед якою грою це було, але якось одного разу Валерій Васильович Лобановський на передматчевій настанові Ліги чемпіонів несподівано поставив нам цікаве питання.

"Що найголовніше в танку?", – запитав тренер. Були різні варіанти відповіді: розмір гармати, товщина броні, швидкість гусениці...

З властивим терпінням Валерій Васильович вислухав всі версії, киваючи головою, а потім сказав таке, від чого ми просто вибухнули сміхом! "В танку головне не бздіти", – сказав Лобановський. Здається, це був матч проти грізної Барселони у Києві (3:0).

До чого я це... Не треба бояться! Не треба панікувати! Треба бути поінформованим! Треба бути готовим! І знати, що треба робити! Хай буде з вами 36,6", – написав СаШо.

View this post on Instagram

! Уже даже не вспомню перед какой игрой это было, но как-то раз Валерий Васильевич Лобановский на предыгровой установке на матч Лиги Чемпионов неожиданно задал нам интересный вопрос: — Что самое главное в танке? Были разные варианты ответа Прозвучали и размер орудия и толщина брони и быстроходность (скорость) и гусеницы, чтобы подвижность была и не проскальзывали... Со свойственным терпением Валерий Васильевич выслушал все версии, кивая головой, а потом сказал и мы просто разразились смехом!!! — В танке, главное, не бздеть!!! По-моему, это был матч против грозной Барселоны в Киеве (3:0) К чему я это... Не надо боятся! Не надо паниковать! Надо быть проинформированным! Надо быть готовым! И надо знать, что надо делать! Да пребудет с вами t36.6

A post shared by SaSHo (@oleksandrshovkovskyi) on