Українська правда

Скрипник: Нам допомогла червона картка Туріцова

Віктор Слюсаренко — 16 серпня 2019, 09:23
Скрипник: Нам допомогла червона картка Туріцова

До Запоріжжя на матч-відповідь Зоря - ЦСКА болгари приїхали забити гол.

Про це заявив наставник Зорі Віктор Скрипник, повідомляє footballua.tv.

"ЦСКА приїхав сюди забити гол, адже в іншому випадку вони б не пройшли далі. Але ми зіграли на нуль. Звичайно, нам допомогла червона картка Туріцова. У футболі таке буває: начебто як нам могли і пенальті поставити, а в зворотній атаці вигнали гравця суперника. Можливо, це стало вирішальним моментом повністю цього протистояння.

Ми з цими рішеннями сперечатися не стали. Далі грали по рахунку, намагалися не робити грубих помилок. Але все одно ми намагалися тиснути, щоб забити гол, що ми і зробили. І цей пенальті, і в першому матчі можна було як ставити, так і не ставити. Цього разу пощастило Зорі. Нам треба давати компліменти за ту гру і енергію, які ми показали, щоб пройти ЦСКА, а не посилатися на те, що нас судді витягли.

Сказав Русину, який забив гол і отримав червону картку, що він, напевно, не хоче в Барселону полетіти (Зоря в плей-оф зіграє з Еспаньолом - Прим.). Хлопця захлиснули емоції. Він вибачився перед усіма. Це все емоції, заради цього люди приходять на стадіон.

З Абу-Ханною, який травмувався, я вже теж розмовляв. У нього струс, завтра буде обстеження. Як він каже, він відчуває себе нормально.

Артем Громов готується до матчу четвертого туру УПЛ з Олександрією. З великою ймовірністю 18 серпня він вийде на поле", - сказав Скрипник.

Раніше, Зоря з рахунком 1:0 перемогла ЦСКА і вийшла далі у Лізі Європи. У наступному етапі Зоря зіграє з Еспаньолом.

Зоря Скрипник