Головне

Астана - Динамо 0:1 МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

29.11.2018 19:40 14128 0
Астана - Динамо 0:1 МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

Джерело - Чемпіон.

Матч завершується, київське Динамо виграє матч в Астани і одноосібно очолює свою групу в Лізі Європи.

90' Гармаш отримує жовту картку за фол в центрі поля.

90' Томасов подавав з правого флангу на дальню стійку, куди вривався Муртазаєв, але порушив він правила у верховій боротьбі проти Бойка.

90' Притримав рукою в центрі поля Че Че Томасова. За зрив атаки побачив перед собою жовту картку бразилець.

90' 5 хвилин додає арбітр до основного часу

89' Виграв підбір у чужому штрафному Сідклей і спробував закрутити в дальню дев'ятку, але точність підвела гравця Динамо.

88' Зі штрафного Морозюк подав на ближню штангу, де Бурда головою скинув в центр, але тут не встиг підставити ногу Кендзьора.

87' Відверто заїхав ззаду по ногах Кляйнхайслер Сідклею. За таку грубість тут же отримав порушник жовту картку.

86' Закинув Миколенко по флангу на хід Шепелєву, але того разом з м'ячем за межі поля корпусом витіснив Рукавіна.

84' Остання заміна в нашому поєдинку. Замість Віктора Циганкова догравати буде Микола Морозюк.

83' Підхопив м'яч на чужій половині поля Кляйнхайслер і потужним ударом вирішив перевірити пильність голкіпера, але особливих проблем для Бойко цей постріл не приніс.

82' Продавив захисника по флангу Рукавіна, змістився в центр і метрів з двадцяти пробив в дальній кут. М'яч по неймовірній траєкторії ледь не залетів у дев'ятку, але виручила на цей раз гостей поперечка.

81' Пробив зі штрафного на техніку Томасов. М'яч пішов у дальній кут, але перелетів не лише стінку, а й ворота.

80' Грамотно поставив корпус перед чужим штрафним Янг і змусив порушити правила Кадара. Небезпечний стандарт буде в розпорядженні Астани.

79' У стіночку обігралися перед чужим штрафним Че Че і Циганков, після чого бразилець стрельнув по воротах, але м'яч полетів точно в руки Ерічу.

78' Запустив Циганков пасом по флангу Гармаша, який в дотик прострілив уздовж воріт. На ближній штанзі міг замикати Сідклей, але його випередив Шомко і вибив м'яч в аут.

77' Заміна у відповідь відбулася у киян. Замість Беньяміна Вербича догравати буде Сергій Сидорчук

76' Останню заміну провів Бабаян. Увійшов в гру Дмитро Шомко. Змінив він Бактієра Зайнутдінова.

75' Хороший навіс виконав з правого флангу Рукавіна на лінію воротарського, де вискочив з-за спини захисника Муртазаев і пробив головою, але м'яч пройшов поруч зі штангою.

74' Відібрав м'яч на чужій половині поля Янг і покотив поперек на Рукавіну, який з ходу пробив набагато вище поперечини.

73' Виграв підбір у штрафному суперника Кляйнхайслер і тут же потужно пробив по воротах, але сфера зрізалася з ноги і полетіла на трибуни.

72' У верховій боротьбі в центрі поля підштовхнув Мужикова в спину Сідклей. Штрафний удар на користь господарів призначив арбітр.

71' Обіграв суперника на фланзі Томасов і подав на дальню штангу, але нікого з партнерів тут не виявилося.

70' Протягнув м'яч по флангу Томасов і запустив пасом в прорив Маєвського, але прострелити в штрафну останньому не дозволив Миколенко.

69' Довгим діагональним пасом Кадар запустив по правій бровці Кендзьору, але той не зміг обробити сферу як слід і випустив її за бокову лінію.

67' Обіграв суперника на фланзі Томасов і подав в штрафну, де виграв верх Янг і пробив головою в ближній кут але в сантиметрах від штанги пролетіла сфера.

66' У верховій боротьбі проти Вербича підштовхнув у спину суперника Постніков. Потрібно обережніше грати захиснику, адже у нього вже є жовта картка.

65' Обігрався в стіночку на фланзі Зайнутдінов з Муртазаєвим, після чого прострілив у штрафну, але тут спокійно вибив сферу Кадар.

64' Перша заміна в складі Динамо: Денис Гармаш з'явився на полі замість Миколи Шапаренка.

63' Хорошим розрізним пасом Циганков шукав в штрафному суперника Сідклея, але тому не вистачило швидкості, щоб наздогнати м'яч до лицьової лінії.

61' Друга заміна в складі Астани. Замість Кабананги на поле вийшов Джанга.

60' Отримав по ногах в черговий раз Циганков. Не за правилами проти нього зіграв Зайнутдінов. Штрафний удар виконають гості

59' Заміна відбулася в складі Астани. Замість Алмейди на поле вийшов Серікжан Мужиков.

58Пауза в матчі. У зіткненні з суперником отримав пошкодження Циганков. Невдало приземлився на ногу капітан Динамо.

57' Хорошим розрізним пасом Алмейда запустив в штрафну суперника Кабанангу, але той не зміг пробити по воротах у боротьбі з Кадаром.

56' Утікав один на один з голкіпером Томасов після відмінного закидання у виконанні Муртазаєва, але в останній момент Бурда виніс в підкаті сферу в сторону.

55' Відійшли в другому таймі в глуху оборону кияни. Намагаються вони зберегти результат, але варто було б активніше йти вперед, а то так можна і програти.

54' Протягнув м'яч до чужого штрафного Томасов і віддав під удар Муртазаєву, але той з лінії штрафного майданчика пробив точно в руки Бойко.

53' Подавав від лівого кутового прапорця Сідклей в центр штрафної, але тут не дозволив пробити головою Вербич Постніков.

52' Отримав по ногах в центрі поля Шепелєв від Кляйнхайслера. Все бачив арбітр і призначив штрафний удар на користь Динамо.

51' Втік Рукавіна по флангу і від лицьової лінії подав в штрафну, але вчасно повернувся в оборону Циганков і вибив м'яч головою подалі.

49' Закинув по флангу Рукавіна на хід Томасова, але той в боротьбі з двома захисниками не зміг зачепитися за сферу.

48' Астана контролює м'яч на власній половині поля, раз по раз, подаючи в напрямку воріт Динамо.

47' Прорвався по лівому флангу Муртазаєв, пішов від Кендзьори, але занадто далеко відпустив від себе сферу, яка вийшла за межі поля.

46' Другий тайм розпочався!

Перша половина матчу завершилася, Динамо провела досить сухий тайм, проте забитий гол дасть можливість грати більш розслаблено у другому таймі.

45' Одну хвилину додав рефері до першого тайму.

44' М'яко подав Кендзьора з правого флангу в центр штрафного, але тут Шапаренко порушив правила в боротьбі з Постніковим.

42' Запустив у прорив Шепелєв по центру Шапаренка, але той занадто далеко відпустив від себе м'яч, який став легкою здобиччю для Постнікова.

41' Отримав м'яч на правому фланзі Томасов і м'яко подав на дальню штангу, куди забіг Муртазаєв, який з трьох метрів примудрився пробити повз ворота.

40' Бойко довгим пасом шукав на чужій половині поля Вербича, але той перебував в офсайді і навіть не став бігти в сторону м'яча.

39' Намагається Динамо зловити на помилці Астану, але казахська команда грає дуже обережно. 

37' З правого флангу Рукавіна подав у штрафну, де міг пробивати головою Алмейда, але вийшов з воріт Бойко і кулаком вибив сферу.

36' Відкотив Маєвський на лінію штрафного майданчика, де зачепився за сферу Кабананга і другим дотиком пробив по воротах, але м'яч пройшов вище поперечини.

35' Утікав на ворота суперника Кабананга після закидання від Зайнутдінова, але арбітр зупинив цю атаку через офсайд.

33' Підхопив м'яч на фланзі Миколенко і навісив на лінію воротарського, але тут виграв верх Зайнутдінов і головою виніс снаряд подалі.

32' У верховій боротьбі проти Вербича заїхав ліктем в голову супернику Постніков. За таку грубість побачив перед собою "гірчичник" захисник.

31' Тепер уже Рукавіна навісив у штрафну, де міг пробивати Алмейда, але програв він верхову дуель Кадару.

30' Закинув у штрафну суперника з правого флангу Томасов на хід Муртазаєву, але тому не вистачило росту, щоб дотягнутися до м'яча.

29' ГООООЛ! Динамо відкриває рахунок у матчі. Че Че вирізав чудовий пас в штрафну на Циганкова, який красиво п'ятою продовжив на Вербича. Беньяімін в один дотик з-під захисника покотив повз Еріча точно в дальній нижній кут.

27' Втік по лівій бровці Миколенко і навісив в центр штрафного майданчика, де мав пробивати Сідклей, але буквально з голови зняв у нього м'яч Еріч.

25' Наздогнав м'яч біля лицьової лінії Муртазаев і подав у воротарський, де намагався пробити головою Маєвський, але трохи не дотягнувся до м'яча.

24' У повільному темпі проходить наш поєдинок. Не квапляться розкриватися команди, роблячи ставку на оборону, адже ціна помилки може бути занадто високою.

23' Чергова зупинка в нашому поєдинку. Опинився на газоні Циганков. Буде потрібно час футболістові, щоб прийти до тями.

22Прорвався по правому флангу Томасов, змістився в штрафну і пробив по воротах, але цей постріл прийняв на себе захисник.

21' Обігрався Циганков з Сідклеєм перед чужим штрафним, після чого спробував закрутити м'яч у дальню дев'ятку, але точність підвела капітана Динамо.

20' Довго катають м'яч у центрі поля кияни, але без особливого просування вперед. Бракує креативності діям гостей, щоб пройти масовану оборону.

19' Заїхав ззаду по ногах Циганкову на фланзі Зайнутдінов. Штрафний удар виконуватимуть футболісти Динамо.

18' Запускав Анічич пасом по лівій бровці в прорив Зайнутдінов, але того випередив Кендзьора і вибив м'яч в підкаті за бокову лінію.

17' Скинув головою м'яч Муртазаев на лінію чужого штрафного майданчика, де з льоту намагався пробити Кабананга, але махнув повз м'яч.

16' Наздогнав м'яч на правому фланзі Кендзьора і низом прострілив у штрафну, але тут першим був Постніков, який вибив сферу далеко в центр поля.

14' Заволоділа ініціативою Астана, майже не має моментів у Динамо.

13' Хороший діагональний пас вирізав Кадар в чужу штрафну на хід Вербичу, але той зовсім трохи не дотягнувся до м'яча.

12' Обігрався Кляйнхайслер в стіночку з Кабанангою перед чужим штрафним, після чого потужно пробив метрів з двадцяти. Трохи вище поперечини пройшов снаряд.

11' Зачепився за м'яч в чужій штрафній Муртазаев і скинув під удар Алмейді, але м'яч до того не дійшов, добре на перехопленні зіграв Шепелєв.

10' Черговий "пожежа" трапилася в штрафному киян. М'яч прилетів до Муртазаєва, який головою скинув на дальню штангу, де Томасов в падінні пробив головою, але в сантиметрах від штанги пролетіла сфера.

9' Обікрав Томасов на фланзі Че Че і викотив в штрафну на Алмейду, який в дотик перекинув Бойко, але з лінії воріт сферу виніс Бурда.

8' Тепер уже Томасов прострілював в район одинадцятиметрової позначки, де в дотик пробив у падінні Маєвський, але поруч з дальньою стійкою пройшов снаряд

7' Прорвався на швидкості Муртазаєв по лівій бровці і низом прострілив на дальню штангу, але ніхто з партнерів так і не зміг пробити по воротах.

6' Пауза в матчі. Отримав пошкодження Вербич в зіткненні з суперником. Медики вийшли на допомогу своєму футболісту.

5' Фол проти Вербича в центрі поля, штрафний на користь Динамо.

4' Контролює Динамо матч, поки що на власній половині поля.

3' Невдалий удар вийшов у гравця Астани, кияни без проблем відбилися.

2' Заробляє Астана штрафний на перших хвилинах матчу.

1' Матч почався!

Команди вийшли на поле, матч скоро розпочнеться.

Наставник Астани пообіцяв пробігтися в трусах по місту, якщо виграє Лігу Європи.

Стали відомі стартові склади команд.

Сьогодні, 29 вересня київське Динамо зустрінеться з Астаною

  Читайте також: Ліга Європи: Астана - Динамо: анонс і прогноз матчу

У п'ятому турі Ліги Європи кияни на Астана-Арені зіграють проти казахстанської Астани.

  Читайте також: Динамо може придбати голкіпера Зорі

Початок матчу о 17:50

Чемпіон проведе для вас текстову трансляцію поєдинку, починаючи з 17:40.

  Також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Коментарі ()