Українська правда

Поверніть Мілевського: зворушливий лист уболівальника до Ігоря Суркіса. ФОТО

Андрій Твердохліб — 26 липня 2018, 07:53
Поверніть Мілевського: зворушливий лист уболівальника до Ігоря Суркіса. ФОТО
Артем Мілевский

Велика армія вболівальників Динамо бажає повернення до команди колишнього лідера біло-синіх Артема Мілевського.

У мережі з'явився лист одного з уболівальників до Ігоря Суркіса (власник Динамо - ред.), можливо навіть в іронічній формі, що лише підтверджує любов київських уболівальників до Мілевського.

"Дорогий президенте, вітаю з трофееем. Пофіг, що його вважають гімняним. Головне, що побили Шахтар. Плюс багато фанатів ДК спеціально зробили під цей матч відпустку в Одесі.

Ігоре Михайловиче, мені сподобалося, що креативщики Динамо зробили більше відборів, ніж весь Шахтар разом узятий. Видно, що дивилися ЧС, старалися.

Шеф, все пропало. Якщо будемо грати зі Львовом, ті "закриються" за лінією м'яча і спробуй щось зробити. Вітя (Циганков - ред.), звичайно, зростає як бобове зерно Джека, але все ж страшно. А це важливі очки в чемпіонській гонці.

Пан Красніков сказав, що Че Че це Шав'єр. Поки ми шукали його на полі, вийшов Гармаш. Але справа навіть не в цьому. Клейтон грав в бронзовому Металісті. Поки не прийшов Соса. Ось і нам потрібен такий ось Хосе.

Можна купити малого Вінісіуса з Реала (40 млн) або зрілого лисого Жиру (30 млн). А ще можна забрати вільного Артема Мілевського.

Прямо зараз молодь "хейтить" Бойка. Але для них він авторитет. Новий, більш правильний, який розрулить ситуацію.

Повернення Гусєва стало провалом, Ротаня - теж. Але не впадайте у відчай. Динамівців навколо більше, ніж здається.

Ігоре Михайловиче, я в свій 31 рік з великими труднощами пробігаю 5 км із середньою швидкістю 5 км в чаc. Артем бігав в чемпіонаті Білорусі на рівні Степаненка.

Друг, ну не гони. Зарплата нинішнього Артема до 30 тисяч на місяць. Коли звільниш Гонсалеса, ці гроші будуть здаватися новою оплатою в тролейбусі.

Сьогоднішній футбол це маркетинг. Не особливо цікаво, скільки забив Мбаппе, поки він не трахнув дружину Жиру. Артем з цим допоможе.

І взагалі, пам'ятаю той день, коли ви, Михалйловиче, повернули Шеву. Ми з татом розплакалися, як діти. А на дебют АМШ я пробирався за дешевими квитками від "бариг". Тому що Цар повернувся, і всі хотіли на це подивитися.

Поверніть Мілю, ми прийдемо на стадіон. Інформація 100%", написано в листі.

?Господин президент, верните Артема Трогательное письмо Николая Кизилова Игорю Суркису. Дорогой президент, поздравляю с трофееем. Пофиг, что его считают говняным. Главное, что побили "Шахтер". Плюс многие фанаты ДК специально сделали под этот движ отпуск в Одессе. Игорь Михайлович, мне понравилось, что креативщики "Динамо" сделали больше отборов, чем весь "Шахтер" вместе взятый. Видно, что смотрели ЧМ, старались. Шеф, все пропало. Если будем играть со "Львовом", те запрутся за линией мяча и попробуй шо сделать. Витя, конечно, растет как бобовое зерно Джека, но все же страшно. А это важные очки в чемпионской гонке. Господин. Красников сказал, что Че Че это Шавьер. Пока мы искали его на поле, вышел Гармаш. Но дело даже не в этом. Клейтон играл в бронзовом "Металлисте". Пока не пришел Соса. Вот и нам нужен такой вот Хосе. Можно купить малого Винисиуса из "Реала" (40 млн) или зрелого лысого Жиру (30 млн). А еще можно забрать свободного Артема Милевского. Прямо сейчас малые хейтят Бойко. Но для них он авторитет. Новый, более правильный, чел вырулит ситуацию. Возвращение Гусева стало провалом, Ротаня — тоже. Но не отчаивайтесь. "Динамовцев" вокруг больше, чем кажется. Игорь Михалович, я в свой 31 год с большим трудом пробегаю 5 км со средней скоростью 5 км в чаc. Артемка бегал в чемпионате Беларуси на уровне Степаненко. Друг, ну не гони. Зарплата нынешнего Артема это до 30 тысяч в месяц. Когда уволишь Гонсалеса, эти деньги покажутся новой оплатой в троллейбусе. Сегодняшний футбол это маркетинг. Не особо интересно, сколько забил Мбаппе, пока он не тр@х£ул жену Жиру. Артем с этим поможет. И вообще, помню тот день, когда вы, Михалыч, вернули Шеву. Мы с папой расплакались, как дети. А на дебют АНШ я пробирался по дешевым билетам от барыг. Потому что Царь вернулся, и все хотели на это посмотреть. Верните Милю, мы придем на стадион. Инфа сотка )) #вернитемилю #миля #милевский #артеммилевский #вернитеАртема

Публикация от Dynamo Kyiv | Динамо Київ (@fcdynamokyiv)

Нагадаємо, що на початку сезону Динамо здобуло дві перемоги поспіль: над Шахтарем у Суперкубку України та над Ворсклою в першому турі УПЛ.