Головне

Підгрушна прокоментувала свою помилку, через яку дискваліфікували збірну України

25.01.2020 21:00 5875 4
Підгрушна прокоментувала свою помилку, через яку дискваліфікували збірну України

Олена Підгрушна виходила на старт змішаної естафети для того підсилити команду. Але через її помилку команду дискваліфікували.

Ситуацію прокоментувала сама спортсменка.

  Актуально: Збірна України провалила змішану естафету на етапі Кубка світу в Поклюці

"Наскільки я зараз можу проаналізувати цю ситуацію, то, скоріш за все, суддя показав не правильний рубіж словенці, що йшла поруч зі мною. Я на спуску перед стадіоном стояла в спину за нею, і, відповідно, орієнтувалась по ній. І перед тим на трасі хтось мені кричав, що я десята, тому я абсолютно не здивувалася тому, що потрапила на десяту установку.

І потім, коли я вже зняла зброю, тримала її в руках і почала готуватися, в цей момент суддя махає рукою словенці, вказує на десяту установку. Ну і мені показує, мовляв, переходь далі. А оскільки все це відбувалось буквально протягом якоїсь секунди, я не встигла зрозуміти, що відбувається і зорієнтуватись, що потрібно одягти знов зброю і після того перейти на інший килимок. Адже будь-який перехід, згідно з правилами, має відбуватись з одягненою зброєю.

Дуже шкода і я хочу вибачитись і перед спортсменами нашої команди, перед тренерами та вболівальниками. Тому що я якраз і виходила на старт саме для того, аби команда була більш конкурентоспроможною",- сказала Підгрушна.

Коментарі ()