Українська правда

Михайлюк: У НБА ніколи нічого не обіцяють

Віктор Слюсаренко — 24 липня 2019, 15:57
Михайлюк: У НБА ніколи нічого не обіцяють

Український захисник Детройт Пістонс Святослав Михайлюк прибув до табору національної збірної, яка проводить тижневий збір у Пущі-Водиці, і познайомився з новим тренерським штабом.

Про це повідомляє прес-служба ФБУ.

"Я приїхав, щоб познайомитися з тренером, попрацювати над собою і ще краще підготуватися до нового сезону. Сумнівів на рахунок того, їхати в збірну чи не їхати у мене не було.

Чи відпустять мене у збірну в лютому, це буде відомо вже коли почнеться сезон. Що стосується нашої групи, то всі групи у відборі майже однакові. У всіх є лідери, команди, на яких, як кажуть, ставки не робляться. Якщо у нас збереться хороший склад, то з новим тренером, я думаю, у нас все вийде.

Я тут всього три дні, тому з Багатскісом спілкувався не так вже й багато. Проте бачився з ним в Лас-Вегасі перед матчем Літньої ліги, де трохи поговорили перед грою. У збірній він мене бачить на позиції першого-другого номера, на тих позиціях, де я зазвичай і граю.

Скільки ігрового часу отримуватиму в Детройті? У НБА ніколи нічого не обіцяють. Коли почнеться тренувальний табір, тоді і подивимося. Всім подобається те, що я роблю, але, знову ж таки, ніхто не буде мені говорити, скільки я буду грати. Потрібно дочекатися "кемпу", тоді і подивимося".

Нагадаємо, що асистентами латвійського фахівця стали наставник Черкаських Мавп Максим Міхельсон і головний тренер Хіміка Віталій Степановський, який раніше привів студентську збірну України до срібла Універсіади.

На збір, який розпочався 20 липня, Багатскіс викликав 15 гравців.

Детройт Михайлюк