21 лютого 2019, 14:52

Росіяни фінансували передвиборчу піраміду для Тимошенко?

Поки-що СБУ оприлюднила лише частину матеріалів досудового слідства, тому буду ставити питання та висловлювати свої думки, уникаючи прямих тверджень.

На мій погляд, Юлія Володимирівна не може відмовчуватись і має прокоментувати інформацію, яка за даними Інтерфаксу, стосується двох народних депутатів з її політичної сили.

Ще більш турбує, що за даними СБУ до виборчої піраміди входять громадяни Росії, один з яких навіть був довіреною особою Володимира Жириновського.

Невже під час війни з Росією Тимошенко могла скористатись допомогою росіян і фінансуванням? Особисто мені не віриться, тому хочу почути наступні матеріали слідства.

Звичайно, я вважаю, що у підкупі виборців найбільше зацікавлений кандидат, який перебуває на третьому місці і прагне вискочити в другий тур. За даними трьох останніх опитувань на третьому місці Юлія Тимошенко.

Якщо її причетність до передвиборчої піраміди буде доведена, стануть зрозумілими активні звинувачення від Тимошенко на адресу інших кандидатів, Бо виглядатимуть як частина операції з відволікання уваги від реального підкупу.