11 червня 2019, 20:08

Владислав Бухарєв. Новий керівник Служби зовнішньої розвідки України.

Сьогодні мого колегу по фракції Батьківщина генерал-лейтенанта Владислава Бухарєва призначили на посаду керівника Служби зовнішньої розвідки України. 

Провівши майже 5 років з Владиславом в одній фракції в мене не має сумнівів в його патріотичності та проукраїнський позиції.

Влад є бойовим генералом, який був на фронті в 2014 року.

І я точно знаю, що в нього є особисті рахунки з країною-агресором за загиблих побратимів на Донбасі та тимчасово відібраний Крим.

Одночасно я бачу організовану травлю у фейсбуці за нагороду від ФСБ РФ, яку Влад отримав за спільну спецоперацію з російськими, європейськими та американськими колегами по ліквідації наркотрафіку з Латинської Америки до Європи майже 15 років тому назад.

Ніхто не звертає уваги, що в нього також є такі ж самі нагороди від американських та європейських колег за боротьбу з наркотрафіком та організованою злочинністю.

Як і на те, що він є в кремлівському санкційному списку.

Тому спроба використати цей факт біографії нового очільника СЗР – лише епізод передвиборчої боротьби від залишків порохоботів, у яких ще залишились ресурси на вплив на масову свідомість у фейсбуці.

Я хочу публічно звернутись до свого колеги.

Владиславе, ти маєш публічно відповісти на запитання громадськості щодо особистих статків та статків своєї родини. Про свою попередню роботу в Податковій адміністрації. Про відносини з командою Володимира Зеленського.

Нові стандарти прозорості та вимоги до керівництва правоохоронних органів та спецслужб посилились після того, як люди Порошенко використовували владу для особистого збагачення. І суспільство буде вимагати цих відповідей.

Також хочу порадити – ти маєш розказати українцям про ті речі, які ти розповідав дуже вузькому колу. Хоча я і знаю, що ти не любиш про це згадувати.

Про спецоперацію в Красному Лимані.

Про те, як ти один з перших заходив у Слов'янськ.

Чому тебе звільнив Порошенко в 2014 році.

Чому ти повертався з війни в маршрутці.

І про твоїх побратимів, що першими загинули в боях на Донбасі.

Країна повинна знати про того, хто буде її захищати в наступні роки.

Бажаю тобі плідної праці!

Закон про зелені номери для електрокарів підписано Президентом Зеленським!

Вітання всім електромобілістам! Сьогодні законопроект N10405 про доступ електромобілів до зарядних станцій отримав підпис Президента України Володимира Зеленського та став Законом! На цьому роботу не завершено, далі починається робота Уряду, профільних міністерств та установ, зокрема, розробка зелених номерів та знаків...

To be continued...

Це були найкрутіші 5 років мого життя. Зараз драйв від служіння Україні поступово змінюється трошки підзабутим адреналіном від нових викликів...

Останні законопроекти цієї Верховної Ради

Неможливе – можливе! Мало хто вірив, але в останній день роботи Верховна Рада прийняла два зелених законопроекти мого з колегами авторства...

Надо поговорить? Треба діяти!

Коли влада не дає складні відповіді на складні питання, "вулиця" вирішує всі дуже просто. За п'ять років минулої влади я пам'ятаю багато рішень, які не були прийняті і віддані на відкуп "вулиці"...

Чи підпише Зеленський закон про зелені номери для електромобілів?

Третій рік поспіль Україна знаходиться в топ-10 країн світу за темпами розвитку електромобілів завдяки ініціативам Верховної Ради щодо здешевлення вартості електрокарів для українців...

Владислав Бухарєв. Новий керівник Служби зовнішньої розвідки України.

Сьогодні мого колегу по фракції Батьківщина генерал-лейтенанта Владислава Бухарєва призначили на посаду керівника Служби зовнішньої розвідки України...