20 березня 2020, 18:50

Укроборонпром. Перший тиждень на карантині

Ми прожили перший робочий тиждень в умовах карантину без надзвичайних ситуацій. На даний момент:

22 підприємства Укроборонпрому по всій країні працюють частково або в режимі простою. Орієнтовно 30 000 працівників вдалося залишити вдома або мінімізувати їх робочий час. Ті, хто ходять на роботу щоденно – мають особисті засоби захисту, для них вирішується питання транспорту і додаткових мір на робочому місці.

Концерн допомагає із закупівлями дефіцитних товарів підприємствам, які не встигли придбати маски та дезінфектори. По-перше, спрощено саму процедуру тендерів, по-друге, ми допомагаємо їм шукати постачальників, а для 14 підприємств взагалі провели централізовану закупівлю інфрачервоних термометрів.

На підприємствах працюють штаби швидкого реагування, де наші працівники можуть отримати необхідну інформацію про режим та умови роботи. На сайті Укроборонпрому ведеться хроніка https://bit.ly/33DFfk3.

☝Усе, що ми робили цей тиждень і будемо робити далі, спрямовано на те, щоб жодне з підприємств Укроборонпрому не стало осередком поширення вірусу в місті і продовжило забезпечувати армію необхідною технікою та озброєнням.

☝Щоб наші працівники – і молоді, і старші, почувалися захищено – на роботі, і безпечно – працюючи вдома.

☝Щоб ми разом дотримувалися рекомендацій влади, навіть якщо не поділяємо їх міру, тому що від цього залежить наше здоров'я і життя тих, хто невідкладно потребуватиме медичних послуг та інтенсивноі допомоги лікарів в майбутньому.

Дорогі працівники Укроборонпрому!

Попереду – довгі вихідні і тепла погода, утім, це не привід порушувати режим карантину.

Будь ласка, лишайтеся вдома або ізолюйтеся на природі, але не створюйте ризиків для себе і своїх рідних.

Будь ласка, будьте уважні до свого здоров'я та здоров'я оточуючих – не наражайтеся на небезпеку там, де цього можна легко уникнути, дотримуйтесь елементарних правил:

чисті_руки_свіжа_маска_дезінфектор

Якщо ви захворіли або мали контакт з хворим на вірус – негайно повідомляйте про це керівництво або медчастину, бо від вашої дисципліни та сумління залежить, хто буде наступний.

Будь ласка, зверніть увагу на своїх літніх родичів, сусідів та колег. Зараз, як ніколи, вони потребують нашої турботи та участі.

Якщо ви можете замінити старшого колегу в цеху або біля станка – запропонуйте їм це!

Якщо ви можете привезти продукти або ліки – а ви точно можете – зробіть це!

Запишіть в їх телефони номери гарячих ліній, покажіть їм перевірені та оперативні ресурси про стан поширення коронавірусу, розкажіть їм факти, а не міфи; заспокойте тих, хто в тривозі.

Ви знаєте, що колектив Укроборонпрому – не молодий. І без сумлінної участі кожного зробити наші підприємства безпечним місцем, вільним від вірусу, буде неможливо; без розумного ставлення до заходів, які запроваджені Концерном та на ваших підприємствах, зберегти наш унікальний колектив буде вкрай важко.

Дзвоніть своїм старшим колегам щоб просто дізнатися, як вони себе почувають і чи не треба їм якась допомога. Залишайте їм свої номери для зв'язку.

Самоізоляція не означає самоусунення. Давайте бути солідарними з близькими, з колегами і з країною!

Чому Трипільська ТЕС не була достатньо захищена та чи вдасться ворогу знищити українську енергосистему

Через втрату Трипільської ТЕС виникло багато питань про ступінь захисту енергетичних об'єктів України від атак ворога. Агентство відновлення захищає лише частину енергетичних об'єктів розподільчої мережі, але далеко не всі...

Проєкти відновлення: зустрічі держави і бізнесу

До кінця листопада плануємо провести чотири великі зустрічі з представниками будівельного ринку прифронтових областей, які найбільше постраждали від воєнних дій...

Нові правила тендерів відновлення

Наприкінці літа Агентство відновлення розпочало перші тендери на проектні та будівельні роботи з відновлення житла та соціальної інфраструктури...

У Ягідному розпочинається відбудова житла: відновлюємо одне з найбільш постраждалих українських сіл

Розбиті й понівечені житлові будинки, зруйнований сільський клуб, спалена військова техніка окупантів на вулицях та школа, яка перетворилася на вʼязницю для 370 людей – таким село Ягідне на Чернігівщині бачили ті, хто приїздив туди після деокупації...

Розпочали відновлювальні роботи у Макарові Київської області

Це один із населених пунктів, який найбільше постраждав через вторгнення російських військ. Відбудова житла у таких містах і селах – один із наших пріоритетів...

Запрошуємо на тендери з відновлення Посад-Покровського 

Агентство відновлення оголосило перші 2 тендери на будівництво 13 житлових будинків у селі Посад-Покровське Херсонської області. Усього буде проведено  9 тендерів – від 5 до 14 будинків у кожному...