13 листопада 2020, 13:29

Як кандидат від "ЄС" підігрує росіянам в Одесі

Виявляється, Труханов не такий вже і російський чорт.

Ось представник партії Порошенка каже, що голосувати за Труханова у другому турі виборів мера Одеси – не так вже і погано. Бо представник Росії у другому турі – це конкурент Труханова – медведчуківець Скорик.

Приїхали...



Тут є два моменти.

Перший. Вибір між двох зол – обирати меншу. Розводняк, який завжди використовують політтехнологи, коли у двобої сходяться два поганих кандидати. От тепер одеситам пропонують обрати, хто з двох російських чортів менший чорт.

І нехай би просто визначити: ось цей більш зашкварний, а цей менш. Ні, менш зашкварного можна ще й підтримати.

За такою логікою завтра можуть закликати обрати Медведчука президентом України, бо Путін в ролі керівника України буде більшим злом.



Друге. Насправді, заклик представника "ЄС" за жодних обставин не голосувати за Скорика, а от підтримати Труханова можна, – грає на руку саме Скорику. Поясню "на пальцях".

Кандидат від "ЄС" Пётр Обухов у першому турі посів третє місце. Логічно, що за нього голосували проукраїнські виборці.



Чи підуть вони на другий тур, де зійшлися два проросійських кандидати? Обирати менш зашкварного проросійського? У переважній більшості не підуть. Усе ж таки виборці "ЄС" в Одесі люди притомні.

Отже, у другому турі на дільницях в Одесі ми побачимо проросійський електорат. А як цей електорат сприймає заклик "свідоміта", "порошенківця" та "хфашиста", який каже: за Скорика не голосуйте за жодних обставин, він представник Росії? Правильно, для проросійського електорату це прямий вказівник: так от наш кандидат – російський, проти якого головний "свідоміт" Одеси.

Це ж елементарний політтехнологічний прийом: хочеш згуртувати проросійський електорат навколо конкретного кандидата, зроби так, щоб проти нього виступали націоналісти.

І ще. За межами Одеси мало хто знає, ху із містер Пётр Обухов. Можна загуглити його біографію. Виглядає вона як ідеальна біографія програміста. Молодий прогресивний кандидат. І де тільки "ЄС" знайшла такого?

У офіційній біографії відсутні два маленькі пунктіки)

1) Пётр – близький друг Олексія Гончаренка. Так-так, того самого з "ЄС", БПП та Партії регіонів.



ЧИТАЙТЕ: Олексій Гончаренко: Рано чи пізно, російська мова стане другою державною



2) Партія регіонів чомусь відсутня в біографії Обухова. А саме за списком цієї партії зразка 2010-го він пройшов до Одеської облради.

І знаєте хто з пари Труханов-Скорик балотувався тоді до облради від регіоналів? Правильно – Скорик.

Виходить якийсь суцільний кругообіг російських чортів в Одесі...

Благали про допомогу – врятовані! Неймовірна історія з Херсона

Неймовірна історія з хеппі-ендом. На лівому березі Дніпра під Херсоном застрягла жінка з хлопчиком та дівчинкою. Вода поступово підіймалася, вони рятувалися на другому поверсі, на даху будинку...

Я потрапив у Херсон

Я потрапив у Херсон. Одразу зателефонував своїй редакторці Жені Моторевській, сказав, що буде репортаж з окупованого міста. Але чомусь вона такій новині від мене не зраділа...

Гол усього життя. За це і воюємо

За такі моменти ми любимо життя. Наприкінці матчу Динамо проти Евертона на поле вийшов ось цей чоловік. Він – вболівальник з Евертона. Але на поле він не вибіг, як іноді роблять фанати...

Легенди ЗСУ. Позивний "34"

Герой України танкіст Сергій Пономаренко має позивний "34" – по номеру його танка в АТО. Цю цифру "34" добре запам'ятали російські окупанти...

Зеленський, Демченко і "Харківські угоди"

"Гасите этих казлов!" Саме цей заклик асоціюється у мене з ратифікацією т.зв. "Харківських угод". З такими словами регіонали.ру кидалися на тих депутатів, хто протестував проти продовження базування руzкого флоту в українському Севастополі...

"Понять и простить"? Ще раз про медведчуківських медійників

Ми стали забувати, як виглядають медведчуківські медійники. Але от колишній спікер вирішив нагадати. Цією світлиною Разумков дякував медійникам з закритих телеканалів Ахметова...