5 вересня 2019, 23:29

ПОГАНИЙ ПРИКЛАД ЦЕМАХА

Сьогодні відбулася дуже важлива подія для національної безпеки України. Зі знаком "мінус".

Відповідальність за ці події несе нова влада і особисто Володимир Зеленський.

Або він втратив владу і в Україні спокійно керує деякими органами особисто Володимир Путін. І це теж відповідальність нової команди (ГПУ, ВРУ, ОП, СБУ, суди тощо). Плюс злочинна некомпетентність.

Нагадаю, 5 вересня Київський апеляційний суд звільнив з-під варти Володимира Цемаха під особисте зобовʼязання (а що так можна?).

Це цінний свідок у справі МН17 і відповідно доказів вини Росії в цій справі.



Як ми знаємо, у кінці червня 2019 року Службою безпеки України Володимира Цемаха схопили в окупованому Сніжному і переправили на підконтрольну Україні територію як цінного свідка справи МН17 для міжнародного і вітчизнаного розслідування.

Путін вже багато зробив для того щоб сховати докази своєї причетності до війни в Україні і в резонансній міжнародній справі по збиттю російським військовим комплексом малазійського боінга МН17.

Не навчили наше керівництво смерті Максима Шаповала (полковник ГУР), дивні смерті Дмитра Тимчука (підполковник ГУР), Андрія Таранова (генерал-лейтенант СБУ) тощо, які зібрали багато доказів участі регулярних військ РФ у війні на території України.

Путін навіть зміг "попрацювати" в Малайзії. Наприклад, у керівництві Малайзії заявили, що переконливих доказів вини Росії у збитті MH17 немає. З Нідерландами так він не зміг попрацювати, – це все ж таки Європа!

Я розумію, що Путін зараз грає нашими бранцями і Зеленський, з відсутністю досвіду спілкування з Путіним опинився в дурній для себе і складній для країни ситуації.

Президент Зеленський хоче і звільнити заручників, яких обіцяв Путін і зробити собі PR.

Але Путін грає в свою гру, заманюючи хлопчика в ще більші пастки.

Путін красиво знищує докази...

Не хочу пророчити що з Цемахом можуть зробити як з цінним свідком у історії з МН17...

І тепер, я розумію, Путін дуже багато може робити в Україні, з цими некомпетентними хлопчиками.

А що ПОГАНИЙ ПРИКЛАД?

Поганий приклад для наших воїнів з СБУ та ССО ЗСУ, які ризикуючи своїм життям (2-300, 1-200), працюючи у тилу супротивника роблять геніальні спецопераціїї, а наша влада чхала на іх роботу.

PS.:40 депутатів Європейського парламенту написали листа президенту Володимиру Зеленському з проханням не включати у список обміну полоненими з Росією свідка у справі MH17 Володимира Цемаха.



Міністр закордонних справ Нідерландів Стеф Блок та міжнародна Спільна слідча група (JIT), яка займається розслідуванням справи MH17, заявили, що хотіли б допитати Цемаха, але його звільнення це ускладнює. Це стид і ганьба для нашої країни...

PPS.: Я не буду вчити нову владу, що робити в цій ситуації, як Президент може повпливати на державні органи (а він має всі інструменти), щоб такі цінні свідки і злочинці не виходили з під варти і не зникали в аеропортах. Та були під захистом від впливів іноземних спецслужб та від різних ліквідаторів.

Може цей ПОГАНИЙ ПРИКЛАД іх чомусь навчить?

П'ять безпекових сценаріїв російської війни в Україні на 2024-2025 роки: наслідки та політичні рекомендації західним партнерам (GLOBSEC)

Вийшло важливе дослідження майбутніх сценаріїв цієї війни у #globsec Приймав участь в цьому дослідженні. Це дослідження організувала Юлія Осмоловська з командою GLOBSEС https://www...

VICTORY MATRIX OF UKRAINE 2023

Denys Bohush and the "8 owls" analytical group Ukraine, Kyiv, March 2023 Forecasting is still possible Looking into the future and predicting events and scenarios in our time is a very thankless business...

МАТРИЦЯ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ 2023

Денис Богуш та аналітична група "8 сов" Україна, Київ, березень 2023 Прогнозування можливе Заглянути у майбутнє та прогнозувати події і сценарії в наш час, дуже невдячна справа...

Розмінування української території (слухання у Конгресі США)

130 000 кв. км української території на сьогодні забруднено вибуховими пристроями та заміновано. За даними Гельсінської комісії Конгресу США та українців, щоб її очистити, знадобиться понад 20+ років і понад 73 мільярди доларів...

ЩЕ РАЗ ПРО 9 КІЛЕЦЬ І ГАРЕМ ПУТІНА

Те, що росіян на цій війні називають орками, а росію – мордором, команда путіна вирішила зробити собі на користь. Так як у творі "Властелин колец" є єпізод, що утворилося Братство з дев'яти персонажів для боротьби зі злом, то вони вирішили це використати...

50 підземних заводів та антипутінська коаліція

Що є Перемогою України? Таке питання звучало вчора на форумі "Розвиток подій у російсько-українській війні: оцінки експертів" Який організувала Академія Фольке Бернадотта та Центр безпекових досліджень "СЕНСС"...