Документ 1012-2018-п, чинний, поточна редакція — Прийняття від 05.12.2018
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 08.12.2018. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 5 грудня 2018 р. № 1012
Київ

Про внесення змін до переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2018 році за програмою “Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру”

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2018 році за програмою “Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 р. № 278 (Офіційний вісник України, 2018 р., № 36, ст. 1263), - із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2018 р. № 957, зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України

В.ГРОЙСМАН

Інд. 73




ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 5 грудня 2018 р. № 1012

ЗМІНИ,
що вносяться до переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2018 році за програмою “Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру”

У розділі “Імунобіологічні препарати для проведення імунопрофілактики населення та вироби для забезпечення умов температурного контролю імунобіологічних препаратів, та медичні вироби” виключити такі позиції:

“Вакцина для профілактики туберкульозу”;

“Вакцина для профілактики гепатиту B для дітей”;

“Анатоксин для профілактики дифтерії та правця з зменшеним вмістом антигену (АДП-М)”.



вгору