ua en ru

Гройсман доручив розібратися з недорогим житлом для переселенців

Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман доручив регіонам вивчити питання можливості оренди недорого житла для переселенців з Донбасу, пристосованого для проживання взимку.

Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман доручив регіонам вивчити питання можливості оренди недорого житла для переселенців з Донбасу, пристосованого для проживання взимку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби віце-прем'єра.

Детальну інформацію щодо адаптації кожної сім'ї переселенців протягом тижня повинні підготувати обласні державні адміністрації спільно з регіональними штабами, які займаються питаннями переселенців.

"Слід негайно зняти бюрократичні перепони і забезпечити максимально швидкий процес реєстрації внутрішньо переміщених осіб. Також місцеві адміністрації повинні визначити, хто з цих людей проживає в житлі без можливості опалювати його взимку і забезпечити їх переміщення в помешкання, обладнані опалювальними приладами", - сказав Гройсман.