Головне

Сачко: "Ми заборгували нашим уболівальникам"

19.04.2015 19:42 756 0

Переможний матч Ворскли над запорізьким Металургом повинен дати впевненість футболістам полтавського клубу для наступних поєдинків.

Про це після перемоги Ворскли над запорізьким Металургом (5:0) в ефірі каналу Футбол 1 заявив наставник полтавського клубу Василь Сачко.

"Ми заборгували нашим уболівальникам перемоги, вони можуть бути незадоволені нашими попередніми іграми. Колись це мало статися. Я радий, що нам вдалося сьогодні виграти. Сподіваюся, цей матч додасть нам впевненості для наступних поєдинків, які, я впевнений, будуть вирішальними і дуже цікавими", - висловив думку тренер.

"Хлопцям я подякував, адже грою задоволений. Справді, відбулася ротація. Нам треба було робити висновки, сіли поговорили з хлопцями. Треба було прийняти рішення, як нам працювати і рухатися далі. Радий, що хлопці це сприйняли", - зазначив фахівець.

Тренер також зауважив, що зараз у чемпіонаті починається найцікавіше.

"У нас завдання перемагати в кожній грі, але суперник не завжди це дозволяє. Сьогодні був наш день. Дай Бог, щоб так і тривало. Радий, що Ковпака нарешті прорвало. Зараз у чемпіонаті починається найцікавіше", - підкреслив Сачко, слова якого наводить footboom.com.

Коментарі ()