RU
 

Мюнхен: національності загиблих і фото стрілка

Корреспондент.net,  23 липня 2016, 16:35
0
2157
Мюнхен: національності загиблих і фото стрілка
Мюнхенський убивця розстрілював людей біля Макдональдсу

Внаслідок учорашньої стрілянини у Німеччині 18-річний виходець з Ірану вбив сімох іноземців.

П'ятничний теракт у Мюнхені, за останніми даними, забрав життя семи іноземців. Як повідомили сьогодні європейські ЗМІ, мовиться про трьох турків, трьох вихідців з Косова та одного грека.
У цілому трагедія призвела до загибелі 10 осіб, у тому числі стрілка-самогубця.
 
Поліція Німеччини заявила, що стрілянина може бути пов'язана з терактом, який 22 липня 2011 влаштував норвежець Андерс Брейвік.
 
Після обшуку в будинку 18-річного стрільця Алі Сонбалі - громадянина Німеччини іранського походження - поліція виявила вирізки з газет про масову стрілянину, які збирав убитий. Правоохоронці не виключають, що він був шанувальником Брейвіка, оскільки напав на п'яту річницю теракту на острові Утея.
 
У мережі активно публікують фотографію юного злочинця. Зокрема, фото у своєму Twitter виклав кремлівський журналіст Дмитро Смірнов.
Стрілок з Мюнхена. Фото: twitter.com/dimsmirnov175
 
Нагадаємо, увечері 22 липня у центрі Мюнхена пролунали постріли. 18-річний зловмисник розстрілював людей біля торгового центру Олімпія і станції метро Макдональдс. Цілився переважно в дітей. Через стрілянину в Мюнхені загинули 10 осіб, ще 16 отримали поранення. Зв'язків убивці з ІГІЛ німецька поліція не знайшла.
 
ТЕГИ: терактМюнхен
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі