RU
 

Швейцарія розширила список санкцій проти Росії

Корреспондент.net,  5 серпня 2014, 11:28
0
951
Швейцарія розширила список санкцій проти Росії
Фото: espreso.tv
Дія заходів щодо осіб із нового списку починається 5 серпня о 18:00

До списку санкцій додано ще 26 осіб.

Уряд Швейцарії розширив список санкцій у зв'язку з позицією Росії щодо України, додавши в нього ще 26 людей, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Дія заходів щодо осіб із нового списку починається 5 серпня о 18:00.

Нагадаємо, 19 травня уряд Швейцарії розширив список санкцій ЄС. Зокрема, до нього увійшли перший заступник голови адміністрації президента Росії В'ячеслав Володін, командувач ВПС Росії у Криму генерал-полковник Володимир Шаманов, один із лідерів сепаратистів Донецька Ігор Безлер та інші. Також санкції були введені щодо двох кримських компаній - Чорноморнафтогаз і Феодосія.

Як стало сьогодні відомо, уряд Японії схвалив введення додаткового пакету санкцій щодо Росії. Як стало відомо, до списку санкцій включені 40 фізичних осіб та дві компанії - кримські Чорноморнафтогаз і Феодосія.

За інформацією зовнішньополітичного відомства, до списку увійшли екс-президент України Віктор Янукович, тимчасово виконуючий обов'язки глави Республіки Крим Сергій Аксьонов, радник голови Ради міністрів Криму Рустам Теміргалієв, прокурор Республіки Крим Наталія Поклонська, "міністр оборони" самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР ) Ігор Стрєлков, "прем'єр-міністр" ДНР Олександр Бородай та інші особи, які, на думку Токіо, "причетні до дестабілізації ситуації в Україні та анексування Росією Криму".

ТЕГИ: РоссияШвейцариясанкции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі