RU
 

Американські танки з'явилися в Європі вперше за тривалий час

Корреспондент.net,  8 липня 2014, 14:55
0
1620
Американські танки з явилися в Європі вперше за тривалий час
Фото: АР
Американські танки Abrams провели в Європі вогневу підготовку з бойовою стрільбою

У Європі відбулися навчання НАТО за участю американських танків Abrams і бронетранспортерів Bradley.

Міжнародні військові навчання НАТО завершилися в Європі демонстрацією здібностей американських танків, які провели вогневу підготовку з бойовою стрільбою. Про це повідомляє прес-служба Північноатлантичного альянсу.

Заключний етап навчань відбувся в Об'єднаному багатонаціональному навчальному центрі армії США в Німеччині. Як наголошується, американські танки вперше за тривалий час були перекинуті до Європи в навчальних цілях. Коли бойові машини США використовувалися для навчань на європейській території востаннє - в організації не уточнюють.

"Мета полягає в тому, щоб поліпшити взаємодію і готовність НАТО", - пояснюють в альянсі проведення масштабних навчань, і, зокрема, використання в них американських танків.

На відео можна побачити американських солдатів, танки Abrams і бронетранспортери Bradley, які атакували умовні ворожі цілі. Також в навчаннях брали участь румунські танки.

Нагадаємо, станом на 8 липня у Чорному морі перебували дев'ять кораблів НАТО, що стало рекордним показником за останні десятиліття. У Чорноморському басейні перебували крейсер військово-морських сил США Vella Gulf, французький фрегат Surcouf, два розвідувальних кораблі Франції та Італії Dupuy de Lome і розвідник ВМС Італії Elettra.

Крім того, біля болгарських берегів зараз проводяться навчання "Бриз-2014", в яких беруть участь кораблі Другої постійної мінно-тральної групи НАТО (SNMCMG2). Флагманом групи є італійський сторожовий корабель ITS Aviere, в неї також входять італійський мінний тральщик ITS Rimini, турецький мінний тральщик TCG Akcay і британський корабель протимінної оборони HMS Chiddingfold.
 

ТЕГИ: ЕвропаСШАНАТОучениятанки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі