RU
 

Співачка Чичеріна прокоментувала свою поїздку на Донбас

Корреспондент.net,  4 січня 2015, 18:40
2
3556
Співачка Чичеріна прокоментувала свою поїздку на Донбас
За словами співачки, у Луганську - гуманітарна катастрофа

Російська співачка Юлія Чичеріна через свій офіційний сайт прокоментувала свою поїздку на Донбас.

"Всі ми люди - одна вода, з одного джерела. Просто в різних посудинах. Всі ми шукаємо щастя. Щастя особисто для себе - це звичайний егоїзм, справжнє щастя - це коли ти даруєш радість іншим. В Луганську - гуманітарна катастрофа: багато покинутих тварин, осиротілих дітей і людей похилого віку, що залишилися без рідних", - написала співачка.

Ю. Чичеріна додала, що вирішила розділити своє щастя з жителями Луганська, щоб вони відчули Новий рік. Хотілося підтримати у важкий момент тих, кому це було необхідно, а разом з тим і заспівати для них.

"Організатори концертів відмовляли мене, казали: "Тобі буде закрита Україна, Європа і Америка. Що жителі Луганська "будуть скрипіти зубами від твоєї Тулула"... Єдині, хто без вагань взялися здійснити мою затію і забезпечити безпеку глядачів та музикантів, - це мотоклуб "Нічні вовки Донбасу", - додала вона.

Нагадаємо, начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк сьогодні повідомив, що російську співачку Юлію Чичеріну оголошено у всеукраїнський розшук.

Як повідомлялося раніше, російська співачка Юлія Чичеріна дала концерт в окупованому бойовиками Луганську в рамках новорічної акції", організованої байк-клубом "Нічні вовки". Усім відвідувачам концерту роздавали фотографії, де Чичеріна зображена разом з вівцею, яку врятувала від відправки на бійню під час поїздки до Тибету.

Российского актера Панина и певицу Чичерину объявили в розыск

ТЕГИ: концертЛуганск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі