RU
 

На Донбасі загинув військовий

Корреспондент.net,  2 червня 2017, 19:46
0
375
На Донбасі загинув військовий
Фото: Минобороны Украины
У зоні АТО загинув військовий

З початку доби позиції українських військових обстріляли 15 разів.

 
У результаті бойових дій сьогодні один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення, повідомляє прес-центр АТО у Facebook.
 
"З початку доби бойовики 15 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України. Неодноразово застосовували і озброєння, заборонене мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні.
 
На приморському напрямку зберігається напружена ситуація. Тут зафіксовано найбільше фактів застосування сепаратистами НЗФ зброї.
 
Протягом дня сепаратисти чотири рази відкривали вогонь з 120-мм мінометів по наших позиціях у районі Чермалика. Там же, а також біля Новотроїцького противник вів вогонь з гранатометів. На північ від цих міст, неподалік Мар'їнки, сепаратисти двічі обстрілювали оборонні укріплення сил АТО з мінометів калібру 82 мм.
 
На донецькому напрямку ситуація відносно стабільна. Втім, у першій половині дня під ворожі обстріли з великокаліберних кулеметів потрапили бійці ЗС України, які тримають оборону в районі Зайцевого і Опитного.
 
На луганському напрямку сепаратисти з гранатометів різних модифікацій і стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Новозванівки і Кримського. А позиції ЗСУ біля Новоолександрівки сепаратисти обстріляли із зенітної установки.
 
Зазначимо, що сьогодні повідомлялося, що ЗСУ поліпшили позиції в районі Бахмутської траси.
 
Також нагадаємо, що за минулу добу позиції українських військових обстрілювали 44 рази, один військовий загинув, п'ятеро - поранені.
СПЕЦТЕМА: ПРОТЕСТИ І ВІЙНА НА ПІВДЕННОМУ СХОДІ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.