RU
 

Інтер про блокаду: Ситуація критична

Корреспондент.net,  6 вересня 2016, 12:06
0
1740
Інтер про блокаду: Ситуація критична
Інтер і НТН продовжують блокувати

Мовлення каналів Інтер та НТН під загрозою.

 
Головний телецентр "Інтер-медіа-груп", з якого здійснюється мовлення телеканалів Інтер і НТН, другу добу перебуває в блокаді.
 
Група журналістів НТН та співробітники, які забезпечують ефір телеканалів, знову не змогли потрапити на свої робочі місця, повідомляє прес-служба Інтера. Це сталося 6 вересня о 07:15, зранку, після того, як люди, які вже другу добу блокують головний телецентр "Інтер-медіа-груп", перегородили вхід на територію телецентру.
 
Після пред'явлення посвідчень співробітників "Інтер-медіа-груп" однаково не пустили на робочі місця. Прес-служба "Інтер-медіа-груп" нагадала, що це пряме перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, що в Україні є підсудним злодіянням.
 
Загалом телеканал Інтер за останні три дні подав 10 заяв до Генпрокуратури, МВС, СБУ та Нацполіції. На цей час жодної реакції з боку правоохоронців на подані заяви немає, уточнюють в Інтері.
 
На цей час частина співробітників для забезпечення безперебійної роботи телецентру знаходиться другу добу на своїх робочих місцях без можливості бути заміненими.
 
Як повідомляв Корреспондент.net, вранці 5 вересня будівлю телеканалу Інтер у Києві після підпалу заблокували кілька десятків активістів. Згуртовані біля будівлі телеканалу люди оголосили безстрокову акцію протесту, а також заявили про намір виставити блокпост. До будівлі телеканалу були підвезені шини, активісти виставили намети.
СПЕЦТЕМА: Скандал на Інтері
ТЕГИ: Интерпротестытелеканалтелеканал Интерканал Интер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі