RU
 

Ціна перемоги для українських олімпійців

iSport.ua,  22 липня 2016, 13:51
0
190
Ціна перемоги для українських олімпійців
Фото: GettyImages
Президент НОК - Сергій Бубка

Національний Олімпійський Комітет встановив власні грошові премії для українських спортсменів, які представлятимуть країну на ОІ в Ріо.

Як повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету, за золоту медаль представникам України буде виплачено 300 тис гривень, за срібну - 200 тис, а за бронзову - 120 тис.

Зазначимо, що ці премії - додаткові до тих, що встановлені для призерів Олімпіади з державного бюджету, суми яких складають - 125 тис доларів за золото, 80 тис - за срібло і 55 тис за бронзу.

Ось як прокоментував дані доповнення президент НОК Сергій Бубка:

«Ми пишаємося кожним учасником нашої Олімпійської команди, адже всі вони - спортивні герої, які в напруженій боротьбі вибороли почесне право захищати честь України в змаганнях з найсильнішими атлетами планети. НОК постійно підтримує олімпійців і радий встановити власні премії майбутнім медалістам як додаткову мотивацію для кращих виступів на Олімпійських іграх. Вірю, що наші олімпійці порадують нас своїми виступами і над п'єдесталом пошани в Ріо підніметься прапор держави і звучатиме гімн України, а всіх нас буде переповнювати почуття гордості за спортивні перемоги наших атлетів заради своєї країни».

Нагадаємо, що Олімпійські ігри 2016 в Бразилії триватимуть з 5 по 21 серпня.

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі