RU
 

Дубль Мессі приніс Барселоні перемогу над Арсеналом

Sport bigmir,  23 лютого 2016, 23:43
0
292
Дубль Мессі приніс Барселоні перемогу над Арсеналом

Барселона виграла у Арсеналу перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Подробиці і онлайн матчу: Арсенал - Барселона 0:2 Трансляція матчу Ліги чемпіонів

Каталонська Барселона зробила крок до виходу в чвертьфінал Ліги чемпіонів, обігравши з рахунком 2:0 в Лондоні англійський Арсенал.

Перший тайм можна умовно розділити на дві частини. У першій з них напрочуд ми майже не бачили Барселону в атаці - гру вів Арсенал, який більше і цікавіше атакував і міг виходити вперед, але Алекс Окслейд-Чемберлен пробив прямо в лежачого на газоні тер Штегена.

Цей момент струснув гостей, які взяли м'яч під свій контроль, але довгий час тримали його на своїй половині поля, що супроводжувалося свистом трибун. Справа в тому, що Арсенал дуже здорово оборонявся, перекриваючи всі вільні зони і навіть після рідкісних контратак "каноніри" швидко поверталися на свої позиції.

Здавалося, до перерви глядачі нічого цікавого не побачать, але перед самим свистком Суарес мав два відмінні моменти, щоб відкрити рахунок в матчі. У першому моменті замість удару він пробив уздовж воріт, а в другому після подачі Алвеса головою відправив м'яч повз дальній кут.

На початку другого тайму Барселона заграла помітно швидше і гостріше, що призвело до того, що раз за разом біля штрафної Арсеналу виникали гострі ситуації. Уже в дебюті тайму зобов'язаний був забивати Неймар, але з кількох метрів перед воротами пробив в Чеха. Могли забивати і Суарес з Мессі, але Арсенал вистояв і до середини тайму вирівняв гру, моментами навіть контролюючи м'яч на чужій половині поля.

Ця призвело до того, що Арсенал занадто захопився атакуючими діями і на 71-й хвилині пропустив гольову контратаку. Іньєста знайшов передачею на фланзі Луїса Суареса, той віддав м'яч на Неймара, який добіг до штрафної, зробив поперечну передачу на Ліонеля Мессі, і той вперше в житті вразив ворота Петра Чеха.

Через кілька хвилин Суарес мав подвоювати перевагу Барселони, але після ще однієї контратаки з декількох пробив в ближню штангу.

А на 83-й хвилині другий м'яч все ж опинився в воротах Арсеналу. Фламіні, ледь з'явившись на полі, сфолив на Мессі у своєму штрафному, і сам аргентинець впевнено реалізував пенальті.

До непристойного міг доводити рахунок Неймар, який вже в компенсований час з декількох метрів пробивав у ближній кут, але Чех зумів зреагувати на цей удар.


За матеріалами: СПОРТ bigmir)net
ТЕГИ: Лига ЧемпионовБарселонаАрсеналЛионель Месси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі