RU
 

Палкін: Шахтар за той формат чемпіонату, який принесе більше грошей

Sport bigmir,  14 грудня 2015, 14:47
0
117
Палкін: Шахтар за той формат чемпіонату, який принесе більше грошей
Фото: ФК Шахтер
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін в інтерв'ю програмі Великий футбол висловив свою думку щодо зміни формату чемпіонату України

"Сьогодні потрібне термінове переформатування чемпіонату або перезавантаження його. Потрібно ставити чемпіонат на комерційні рейки, потрібно входити в контакт з телевізійними компаніями, брати до уваги їхні ідеї, адже саме телебачення генерує головний дохід, який отримує сьогодні ліга. І спільно з клубами та телетрансляторами потрібно зробити перезавантаження чемпіонату, створити формат, який принесе найбільше грошей в Прем'єр-Лігу.

Сьогодні ми повинні відштовхуватися не від того, скільки команд повинно грати у вищій лізі: 16, 14 або 12-ть, але право на існування повинен мати той формат, який принесе найбільше грошей лізі. Я чув, що хочуть зробити 16 клубів. Стривайте, ми з 14-ма не можемо толком закінчити сезон! Але намагаються неспортивними методами створити 16 команд і завтра втопити цей футбол, він просто зникне", - зазначив генеральний директор Шахтаря.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що президент Динамо Київ Ігор Суркіс виступив за формат чемпіонату України з 12 командами, після чого був би плей-оф за місця в Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net
ТЕГИ: ШахтерСергей Палкин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі