14:07 01.12.2015

Заяву депутата Мартиненка про складання мандата зареєстровано в апараті Ради

2 хв читати
Заяву депутата Мартиненка про складання мандата зареєстровано в апараті Ради

Заяву народного депутата з фракції "Народний фронт" Миколи Мартиненка про складання депутатських повноважень зареєстровано в апараті Верховної Ради, повідомив його колега із фракції, перший заступник голови комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради Павло Пинзеник.

"За тією інформацією, яка є у мене, наразі неофіційною, думаю, найближчим часом її буде підтверджено – заява зареєстрована в апараті Верховної Ради і перебуває на розгляді у голови Верховної Ради", - повідомив П. Пинзеник у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Після цього, за його словами, регламентний комітет розгляне заяву, і її буде винесено на розгляд до сесійної зали Ради.

Як повідомлялося, в понеділок, 30 листопада, народний депутат від фракції "Народний фронт" М.Мартиненко заявив про складання депутатських повноважень у зв'язку з корупційним скандалом і інформаційною кампанією, яка розгорнута проти нього.

Водночас прес-служба М.Мартиненка підтверджує, що політик 1 грудня зареєстрував в апараті Верховної Ради заяву про складення депутатських повноважень.

"Я виконую свою обіцянку відмовитися від депутатського мандата і буду просити всіх депутатів проголосувати це рішення наступного тижня. Зроблю все, щоб для цього було необхідна кількість голосів. Закиди в мою сторону про нібито піар на совісті тих, хто це придумав. Вони будуть спростовані вже незабаром результативним голосуванням ВР", - цитує прес-служба політика.

Він також зазначив, що проти нього розгорнули кампанію з дискредитації.

"За нею стоять ті, кого називають олігархами, та Росія, з якою вони тісно пов'язані бізнесом. А високооплачуваними виконавцями є, зокрема, деякі депутати з фракції БПП ("Блок Петра Порошенка" - ІФ). На цю брудну кампанію в Україні і за кордоном витрачено вже близько $ 10 млн., Вона триває, планується розширювати її географію ", - сказав народний депутат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА