14:03 30.10.2015

У більшості міст Полтавської області на виборах мера перемогли представники влади

2 хв читати
У більшості міст Полтавської області на виборах мера перемогли представники влади

В Полтавській області у більшості міст на виборах мера перемогли представники нинішньої влади, або ті, хто раніше обіймав відповідні посади.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", зокрема, мером Зінькова переобраний самовисуванець Сергій Максименко. Його підтримка виборцями - 94,8% голосів. Окрім нього на цей пост балотувався ще один кандидат-самовисуванець Михайло Лейко, який отримав 5,2% голосів.

У Миргороді також переміг чинний мер Сергій Соломаха (балотувався від БПП "Солідарність"), що набрав 56, 28% голосів.

Міським головою Гадяча став також представник "БПП "Солідарність" Володимир Нестеренко з результатом 33,38% голосів виборців. Раніше він обіймав пост першого заступника мера.

Перший заступник міського голови Комсомольська Дмитро Биков набрав близько 48% голосів виборців, вигравши виборчу кампанію.

У Кобеляках за попередньою інформацією переміг екс-глава Кобеляцької райдержадміністрації Олександр Копелець, який випередив на 27 голосів свого конкурента - нинішнього мера Олександра Ісипа, який набрав 28,5%.

У Кременчуці в другий тур виборів, який відбуватиметься 15 листопада, виходять заступник мера з питань спорту, сім'ї та молоді Віталій Малецький (21,4%) і перший віце-мер Віктор Калашник (14,1%).

Офіційні дані виборів мера в Полтаві ЦВК поки що не оголосила. За попередньою інформацією, в другому турі буде екс-мер Полтави Андрій Матковський і нинішній міський голова Олександр Мамай - розрив між ними - близько 0,3% голосів виборців.

У Хоролі мером обраний Сергій Волошин, приватний підприємець, який балотувався від ВО "Батьківщина" і виграв на виборах з результатом 29,5%. Ігор Свириденко (партія "УКРОП"), який обіймав цей пост, поступився йому 9% голосів - його результат 21,03%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА