18:26 10.04.2018

Боєць ЗСУ поранений унаслідок обстрілів із боку бойовиків на Донбасі

1 хв читати
Боєць ЗСУ поранений унаслідок обстрілів із боку бойовиків на Донбасі

У першу половину доби 10 квітня бойовики не дотримувалися режиму припинення вогню, станом на 18:00 вівторка зафіксовано 22 обстріли українських опорних пунктів на Донбасі, внаслідок чого поранення отримав один військовослужбовець Збройних сил України, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Унаслідок ворожого вогню один український захисник отримав поранення. Постраждалого воїна доправлено до лікувального закладу та надано медичну допомогу", - йдеться у зведенні станом на 18:00 вівторка, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook.

Зокрема, йдеться в інформації, на донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів бойовики обстріляли українські позиції поблизу населеного пункту Бердянського.

Також міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети і озброєння БМП противник застосував у районі Пісків, гранатомети різних систем - поблизу Лебединського, Водяного та Шахти "Бутовка", протитанковий ракетний комплекс - неподалік Широкиного, а великокаліберні кулемети - по військовослужбовцях ЗСУ біля Гнутового, Новотроїцького і Опитного.

"Окрім цього, під вогонь з озброєння БМП потрапили захисники Гнутового, зі стрілецької зброї - Авдіївки, Павлополя, Красногорівки та Новотроїцького, а позиції біля Водяного обстрілював ворожий снайпер", - говориться у зведенні.

На луганському напрямку від початку доби зберігалася тиша.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА