09:04 06.04.2018

Дві морські свинки Сергія Скрипаля знайдені мертвими

1 хв читати

Дві морські свинки, що належали екс-полковнику ГРУ Сергію Скрипалю, були знайдені мертвими при обстеженні його будинку в Солсбері, пише в п'ятницю Mirror.

Видання з посиланням на свої джерела повідомляє, що гризуни загинули від зневоднення і не були отруєні.

Представник міністерства навколишнього середовища, продовольства і сільського господарства Великобританії повідомив, що раніше ветеринари не могли потрапити в будинок Скрипаля, оскільки він був опечатаний поліцією.

Також ветеринарам довелося приспати чорного перського кота Скрипаля. Коли фахівці отримали можливість оглянути тварину, вона знаходилася в "тяжкому стані", і лікарі прийняли рішення "полегшити його страждання".

Раніше племінниця Сергія Скрипаля Вікторія говорила, що котів було двоє: "У них була кішка по кличці Масяня з Росії, а також ще один кіт з притулку". Про долю другого тварини не повідомляється.

Останки тварин були спалені з побоювань, що них могли залишитися сліди нервово-паралітичного речовини, яким був отруєний Скрипаль і його дочка Юлія. При цьому відомо, що тіло кота відвозили для обстеження в лабораторію Портон-Даун, яка займається справою Скрипаль.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА