07:16 06.04.2018

"Великоднє перемир'я" в зоні АТО бойовики продовжують ігнорувати, 27 обстрілів позицій ЗС України

1 хв читати
"Великоднє перемир'я" в зоні АТО бойовики продовжують ігнорувати, 27 обстрілів позицій ЗС України

Минулої доби незаконні збройні формування 27 разів обстріляли позиції Збройних сил України, внаслідок ворожого вогню ніхто не постраждав, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

"Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати "пасхальне перемир'я" здійснивши 27 обстрілів позицій українських захисників", - сказано у зведенні прес-центру штабу АТО на сторінці в Facebook у п'ятницю вранці.

Зокрема, на Луганському напрямку, грубо порушуючи Мінські домовленості, противник з заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілював українські укріплення поблизу Луганського. Крім цього, міномети калібру 82 мм бойовики застосували по захисниках Троїцького, а великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - в районі Новозванівки.

На Донецькому напрямку із заборонених 120-мм мінометів противник вів вогонь по захисниках Лебединського. 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську і стрілецьку зброю ворог застосував по захисниках Водяного. Також під вогонь з гранатометів і стрілецької зброї потрапили українські укріплення поблизу Новотроїцького, Верхньоторецька, Авдіївки, Павлополя і шахти "Бутівка", з великокаліберних кулеметів - Авдіївки і Невельського, а стрілецької зброї - Кам'янки, Новомихайлівки, Талаківки і Березового.

"Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється нашими захисниками" - зазначили в штабі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА