18:38 05.04.2018

Нацрада з телерадіомовлення призначила чергову перевірку "Інтера"

2 хв читати
Нацрада з телерадіомовлення призначила чергову перевірку "Інтера"

 Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення призначила перевірку телеканалів "Інтер" і "Воля Cine + MIX" (ТОВ "Віа Медіа") за трансляцію передач за участю осіб із санаційного списку, повідомляється на сайті регулятора.

"В ефірі телеканалу "Інтер" демонструвалися фільми "Свій серед чужих, чужий серед своїх" - режисер Нікіта Міхалков (23 і 24 лютого), "Офіцери" - за участю Василя Ланового (24 лютого), "Афоня" - за участю Валентини Тализіної (3 і 4 березня), "Гараж" - за участю Валентина Гафта (3 і 5 березня), "Любов і голуби" - за участю Олександра Михайлова, режисер Володимир Меньшов (8 і 9 березня), "Москва сльозам не вірить" - за участю Олега Табакова, режисер Володимир Меньшов (8 і 10 березня), "Мері Поппінс, до побачення" - за участю Олега Табакова (17 і 18 березня) і "Д'Артаньян і три мушкетери" - за участю Михайла Боярського, Олега Табакова, Бориса Клюєва та Аліси Фрейндліх (17 і 19 березня)", - уточнює Нацрада.

При цьому в ефірі телеканалу "Воля Cine + MIX" транслювалися фільми за участю Олександра Панкратова: "За прекрасних дам!" (7, 8, 23 і 24 березня), "Я сама" (12 березня) і "Дитина на листопад" (20 і 21 березня), а також фільм "Чехарда" - за участю А.Фрейндліх (22 березня).

У Нацраді наголошують, що демонстрація зазначених фільмів є порушенням телеканалами закону "Про телебачення і радіомовлення" щодо заборони на трансляцію контенту за участю осіб, внесених до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА