11:09 04.04.2018

На кордоні з Румунією затримали київську вокзальну злодійку, що втекла із суду

1 хв читати
На кордоні з Румунією затримали київську вокзальну злодійку, що втекла із суду

У Закарпатській області на кордоні з Румунією затримано злодійку, яка орудувала на залізничному вокзалі в Києві під прикриттям підполковника поліції та втекла із суду під час обрання їй запобіжного заходу, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва в середу.

Зловмисниця є однією з фігуранток кримінального провадження про діяльність організованої злочинної групи з числа співробітників кримінальної поліції, під прикриттям яких на столичному вокзалі тривалий час орудували злодії. Злочинну групу очолював підполковник поліції - начальник сектора поліції станції Київ-Пасажирський. Банду викрили співробітники столичної прокуратури в січні 2018 року. До злочинної діяльності підполковник залучив п’ятьох оперативних працівників кримінальної поліції та кількох професійних злодіїв, які платили правоохоронцям данину за можливість "працювати" на вокзалі.

Після викриття їхньої діяльності вісьмом членам злочинного угруповання було оголошено про підозру. В подальшому суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, проте одна фігурантка під час перерви в судовому засіданні з розгляду її санкції залишила приміщення суду і втекла.

"Завдяки вдало спланованим оперативно-розшуковим заходам та слідчим діям місцеперебування розшукуваної жінки вдалося встановити, а її саму 3 квітня 2018 року затримали поблизу державного кордону. Наразі вирішується питання щодо доставки підозрюваної до суду для обрання запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Слідство у вищезгаданому кримінальному провадженні триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА