09:55 04.04.2018

Кілька десятків домогосподарств залишаються підтопленими у кількох областях

1 хв читати
Кілька десятків домогосподарств залишаються підтопленими у кількох областях

Низка домогосподарств досі підтоплені в кількох населених пунктах України в результаті інтенсивного сніготанення. В одному з сіл Чернігівської області евакуйовані 27 людей, повідомляє в середу прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, в Чернігові підтоплено 21 домогосподарство (було 74) і 5 житлових будинків. Тимчасово відселено 7 осіб. Спостерігається зменшення рівня води в басейні річки Стрижень в межах 25 см на добу.

У селі Новоселівка (Чернігівський район, Чернігівська обл.) досі підтоплені 2 домогосподарства (було 20), вода зійшла. А в селі Старий Білоус цього ж району через підняття рівня води на річці Білоус підтоплені 90 домогосподарств (40 житлових будинків) і кілька сотень дачних ділянок на орієнтовною площею 10 га, евакуйовані 27 людей з підтоплених дачних ділянок.

У місті Охтирка (Сумська обл.) вода повністю зійшла, підтоплені 4 підвали житлових будинків.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, до 6 квітня продовжиться весняна повінь з підйомом рівня води на деяких річках в Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Волинській, Одеській, Закарпатській і Луганській областях. Зокрема, на річці Дунай в місті Вилковому (Одеська обл.) зберігаються небезпечні рівні води в межах 160-170 см.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА