07:43 03.04.2018

За минулу добу бойовики 20 разів обстріляли позиції ЗСУ, без постраждалих

1 хв читати
За минулу добу бойовики 20 разів обстріляли позиції ЗСУ, без постраждалих

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 20 обстрілів Збройних сил України з боку бойовиків, постраждалих немає, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати "пасхальне перемир'я" в районі проведення АТО. Упродовж минулої доби зафіксовано 20 обстрілів позицій наших захисників", - йдеться у зведенні прес-центру на сторінці в соцмережі Facebook у вівторок вранці.

Зокрема, на Донецькому напрямку з 82-мм мінометів противник вів вогонь по українських укріпленням в Пісках. З гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї обстріляні захисники шахти Бутівка. Також гранатомети ворог застосував по українських позиціях неподалік Кам'янки і Авдіївки, а великокаліберні кулемети - неодноразово поблизу Водяного. Крім цього, під вогонь зі стрілецької зброї потрапили захисники Талаківки, Павлополя, Гнутова, Водяного і Широкиного.

На Луганському напрямку режим повного припинення вогню з боку незаконних збройних формувань дотримувався в повній мірі. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється підрозділами Збройних сил України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА