19:46 31.03.2018

Опубліковано список гостей, запрошених на весілля принца Гаррі і Меган Маркл

2 хв читати
Опубліковано список гостей, запрошених на весілля принца Гаррі і Меган Маркл

Опубліковано список гостей, які будуть запрошені на весілля принца Гаррі та Меган Маркл. В цілому розіслано близько 600 запрошень. Про це повідомляє журнал Elle з посиланням на відповідний список Кенсингтонського палацу, який опинився в розпорядженні видання.

Дизайн і друк запрошень за традицією довірили друкарській компанії Barnard and Westwood, яка з 1985 року виконує замовлення за дорученням королівської сім'ї. Запрошення були надруковані на верстаті 1930-х років чорним шрифтом на білому папері з золотим вензелем герба принца Уельського.

Палац підтвердив, що в рамках весільної церемонії Гаррі і Маркл також проведуть приватний прийом для 200 гостей у Фрогмор-гаус (Frogmore House), заміській резиденції членів британської королівської сім'ї, яка знаходиться недалеко від Віндзорського замку.

Раніше видання Brides повідомляло, що з боку нареченого на церемонію запрошені колишній президент США Барак Обама, з яким принц підтримує дружні стосунки, з дружиною Мішель, канадський прем'єр-міністр Джастін Трюдо, кронпринцеса Швеції Вікторія і королівська сім'я Іспанії, Девід і Вікторія Бекхем, актриса Марго Роббі та інші.

Меган Маркл запросила на весілля свою кращу подругу, індійську акторку Пріянку Чопра, яка може стати подружкою нареченої. Також вона відправила запрошення широко відомій у модних колах Олівії Палермо, тенісистці Серені Вільямс, стилісту Джесіці Малруні і своїм колегам з серіалу "Форс-мажори" Патріку Джею Адамсу та Ебігейл Спенсер.

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі має відбутися 19 травня в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку, після чого гостей чекає урочистий обід в залі Святого Георгія, влаштований королевою Єлизаветою II.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одеській області оголошено жалобу у зв'язку із загибеллю 5 людей

Зеленський: Віримо, що буде такий час, коли українські прикордонники працюватимуть спокійно на всіх ділянках нашого суверенного державного кордону

У День прикордонника України Клименко оголосив про створення третьої бойової бригади Держприкордонслужби "Гарт"

На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів постраждали два мирні жителі

На Херсонщині за добу через обстріли один житель загинув, ще один дістав поранень - ОВА

У лікарні помер один із поранених у результаті вчорашнього ракетного удару по Одесі

Сили оборони за добу ліквідували 1250 окупантів і 22 танки

Армія РФ за добу 254 рази вдарила по населених пунктах Запорізької області, є руйнування

Українські ракетники за добу завдали ударів по двох станціях радіолокації РФ

За добу сталося 115 бойових зіткнень, ЗС України стримують окупантів на семи напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА