08:16 31.03.2018

Влада готується в 2018 році відкрити кілька оновлених туристичних об'єктів в Києві

2 хв читати
Влада готується в 2018 році відкрити кілька оновлених туристичних об'єктів в Києві

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що столична влада готується в 2018 році відкрити кілька оновлених туристичних об'єктів, які допоможуть залучити більше туристів, повідомила прес-служба міського голови.

"26 травня відбудеться фінал Ліги Чемпіонів. Ми очікуємо багато туристів. Наше завдання - щоб кожен з них, повернувшись додому, розповів, яке чудове місто Київ. Туристична галузь - одна з дохідних статей кожного міста. В минулому році нашу столицю відвідали півтора мільйона туристів. Цього року ми очікуємо два з половиною мільйона гостей. Я переконаний, що у Києва великий туристичний потенціал, і ми його розвиваємо. Найближчим часом будуть оновлені, зокрема, Володимирська гірка, Алея художників, Пейзажна алея. Ми скоро будемо відкривати дуже красиві сходи від Пейзажної алеї до урочища Гончарі-Кожум'яки. Облаштуємо територію навколо Андріївської церкви", - зазначив В.Кличко.

За його словами, кожен турист в середньому витрачає в Києві $ 150 на добу, що теж інвестує в економіку столиці.

Також наголошується, багато гостей приїдуть до міста восени, коли Київ прийматиме 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Такий великий боксерський захід в Україні відбудеться вперше.

"Ми очікуємо на візит багатьох гостей, а також більш ніж 600 учасників Конгресу з понад 100 країн світу – зірок боксу, промоутерів, суддів та спортивних функціонерів. Це ще одна прекрасна можливість залучити більше гостей до Києва, презентувати наше місто. І моя місія, як мера столиці, – робити все, аби до нас приїжджало якомога більше людей", - зазначив мер столиці.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нова Зеландія ввела нові санкції проти РФ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА