15:57 29.03.2018

Соціальну карту учасників АТО вже отримали 135 тис осіб

1 хв читати
Соціальну карту учасників АТО вже отримали 135 тис осіб

Соціальної карткою учасника АТО на сьогодні вже користуються 135 тис. учасників операції та членів їхніх сімей, повідомив глава Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "Українці-разом!" Руслан Руденко.

"Уже 135 тис. учасників АТО і членів сімей загиблих захисників отримали соціальну картку АТО. Вона надає можливість отримати максимальні знижки або взагалі безкоштовно певні товари або послуги. Партнерами за цією соціальною програмою для учасників АТО вже виступили 2,5 тис. підприємств, від маленьких магазинів до великих торгових мереж", - розповів Р.Руденко на брифінгу в четвер у Києві.

Глава об'єднання розповів, що з підприємствами або виробниками, які виявлять бажання приєднатися до програми і допомагати учасникам операції, підписується меморандум про співпрацю, після чого люди, які мають у своєму розпорядженні соціальну картку, можуть користуватися знижками цього підприємства.

"У нас також є мережа юридичної підтримки по всій Україні, є напрацювання юристів на місцях. За 2,5 роки існування цієї програми за первинної юридичної допомогою до нас вже звернулися понад 30 тис. учасників АТО-власників цих карток", - зазначив він.

Р.Руденко зазначив, що програма є відкритою для співпраці та запросив всіх бажаючих відвідати сайт об'єднання приватників АТО "Українці разом!".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА