10:30 29.03.2018

СБУ блокувала незаконний збут зброї та боєприпасів із зони АТО в Одесі

1 хв читати
СБУ блокувала незаконний збут зброї та боєприпасів із зони АТО в Одесі

Співробітники Служби безпеки України блокували збут вогнепальної зброї та боєприпасів, які надходили з району проведення антитерористичної операції на Донбасі до Одеси.

Як повідомив прес-центр управління СБУ в Одеській області, торгівлю налагодив житель Одеси, який також реставрував зброю та переробляв травматичну і сигнальну зброю на бойову з метою продажу. Клієнтів чоловік підшукував на тематичних форумах. Серед замовників були, зокрема, представники кримінальних кіл регіону.

Оперативники спецслужби задокументували кілька фактів незаконної реалізації зброї й затримали зловмисника згідно зі ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час обшуків за місцем проживання та роботи чоловіка правоохоронці вилучили сім пістолетів та револьверів, три гранати Ф-1, тротилову та димову шашки, сім вибухпакетів, сигнальну міну, сім одиниць холодної зброї та близько тисячі набоїв різного калібру.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА