08:27 28.03.2018

Кабмін на засіданні в середу має намір затвердити план пріоритетних дій уряду на 2018 рік

1 хв читати
Кабмін на засіданні в середу має намір затвердити план пріоритетних дій уряду на 2018 рік

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу, 28 березня, має намір затвердити план пріоритетних дій уряду на 2018 рік, йдеться на порядку денному засідання, оприлюдненому на сайті уряду.

Серед іншого Кабмін схвалить проект закону про особливості погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії.

На засіданні планується також затвердити порядок та умови надання в 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/реконструкцію палаців спорту і порядок використання коштів, передбачених для підтримки Національного комплексу "Експоцентр України".

Кабмін також затвердить порядок виведення із експлуатації магістральних трубопроводів нафти, газу та продуктів їх переробки і порядок використання коштів, передбачених для реалізації пілотних заходів з реагування на проблеми для розвитку, викликані переміщенням осіб та поверненням комбатантів.

Крім того, буде затверджено вимоги до постачальника послуг з медичного обслуговування населення, з яким головними розпорядниками бюджетних коштів укладаються договори про медичне обслуговування населення.

На засіданні також буде розглянуто питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, що брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їхніх сімей.

Крім того, уряд у середу схвалить звіт про виконання закону "Про державний бюджет України на 2017 рік".

Буде розглянуто кадрові питання та питання з обмеженим доступом.

Засідання під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановане на 11:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА