08:11 28.03.2018

За минулу добу бойовики 32 рази обстріляли позиції ЗСУ, без втрат

1 хв читати
За минулу добу бойовики 32 рази обстріляли позиції ЗСУ, без втрат

За минулу добу незаконні збройні формування 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок обстрілів ніхто не постраждав, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 32 обстріли позицій сил АТО", - йдеться у зведенні прес-центру на сторінці в соцмережі Facebook.

Зокрема, на луганському напрямку із 82-мм мінометів агресор вів вогонь по захисниках населеного пункту Новолуганське, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів тричі по українських укріпленнях поблизу Луганського. Також великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю противник застосував неподалік Зайцевого.

На донецькому напрямку з гранатометів різних типів незаконні збройні формування обстріляли українські позиції в Опитному, Новотроїцькому, Лебединському, Старогнатівці, Мар’їнці та Гнутовому. Великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю бойовики застосовували по захисниках Авдіївки, Талаківки, Павлополя та Водяного, а БМП - по українських укріпленнях у Пісках.

Окрім цього, зі стрілецької зброї противник відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО неподалік Широкиного, Шахти Бутовка та Кам'янки.

"Унаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав", - повідомили в прес-центрі штабу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА