20:39 28.02.2018

Кабмін заснував стипендію імені художника - учасника Революції гідності Більчука

1 хв читати
Кабмін заснував стипендію імені художника - учасника Революції гідності Більчука

Кабінет Міністрів України заснував академічну стипендію імені художника, учасника Революції гідності Тараса Більчука для обдарованих студентів мистецьких спеціальностей.

"З метою заохочення студентської молоді мистецьких спеціальностей до навчання, стимулювання її до постійного творчого розвитку і сприяння соціальному становленню засновано академічну стипендію імені Тараса Більчука", - йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства культури з посиланням на рішення уряду в середу.

Т.Більчук - художник, а також активний учасник Революції гідності, нагороджений орденом "За мужність" III ступеня та орденом Героїв Небесної сотні (посмертно) - за громадянську мужність, патріотизм, обстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народу.

Зазначається, що стипендія призначатиметься студентам вищих навчальних закладів державної форми власності, які здобувають вищу освіту за спеціальностями "Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація", "Дизайн" і мають значні успіхи в навчанні та особливі досягнення у творчій діяльності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА