14:15 26.08.2017

Три потяги з пасажирами загорілися в Україні за три дні

1 хв читати
Три потяги з пасажирами загорілися в Україні за три дні

У Київській, Вінницькій і Закарпатській областях за три дні сталося загоряння поїздів з пасажирами, ніхто не постраждав, повідомляє видання "Тиждень.ua ".

Так, за інформацією видання, вранці 26 серпня в Київській області біля Фастова під час руху загорівся електропоїзд №828 Жмеринка – Київ. Як повідомляє інтернет-видання "Лівий берег", пожежа виникла близько 10:06 у вагоні №10, потім вогонь перекинувся на сусідній вагон №9.

Доки не приїхали пожежники, полум'я намагалися загасити силами бригади поїзда.

Жертв немає, пасажири встигли вийти з вагонів.

Днем раніше, в п'ятницю, 25 серпня, в Хустському районі Закарпатської області виникла пожежа в приміському поїзді Королеве – Тересва. Як повідомила прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій, пожежа виникла під час руху в моторному відсіку.

Машиніст зупинив поїзд, відчепив кабіну і організував евакуацію пасажирів. До прибуття пожежних залізничники гасили пожежу вогнегасниками.

Під час інциденту ніхто не постраждав.

Перед цим у четвер увечері, 24 серпня, у Вінницькій області під час руху загорівся пасажирський поїзд "Гайворон - Рудниця". Як передає місцевий сайт "20 хвилин", машиніст відчепив три вагони, в яких перебували 25 людей. Коли пожежники приїхали на місце події, вогонь встиг охопити весь локомотив.

Ніхто з пасажирів та персоналу не постраждав. Про причини пожежі поки що нічого не відомо.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА