19:42 20.07.2017

Олександр Лукашенко вирушив з візитом до Києва

1 хв читати
Олександр Лукашенко вирушив з візитом до Києва

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вирушив з офіційним візитом в Україну, повідомляє прес-служба білоруського лідера.

"Програмою візиту на 21 липня заплановано переговори з президентом України Петром Порошенком, які відбудуться у форматі один на один і в розширеному складі", - йдеться в повідомленні.

Глави держав обговорять розвиток політичної, торговельно-економічної та гуманітарної співпраці між Білоруссю та Україною.

Основна увага буде приділена поточному стану і перспективам взаємодії в економіці, зокрема в таких сферах, як торгівля, інвестиції, промислова кооперація, нафтохімічний комплекс, енергетика, сільське господарство, транспортно-логістична галузь, розвиток міжрегіонального діалогу. Планується також погодити підходи до подальшого розвитку прикордонної співпраці, поінформували в прес-службі.

Там підкреслили, що однією з тем зустрічі стане врегулювання конфлікту на сході України, у чому Білорусь бере активну участь, надаючи переговорний майданчик для сторін процесу.

О.Лукашенко і П.Порошенко обговорять ситуацію в регіоні загалом, обміняються думками з міжнародної проблематики.

Очікується, що за підсумками переговорів у присутності лідерів двох країн буде підписано низку документів щодо співпраці в різних сферах.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА