19:23 07.07.2017

Crown Agents замінює онкопрепарати, закуплені коштом держбюджету 2015 р.

2 хв читати

Британське закупівельне агентство Crown Agents почала процедуру заміни декількох лікарських засобів за програмою дитячої та дорослої онкології, закуплених коштом державного бюджету 2015 року, повідомило агентство в прес-релізі.

Зокрема, наразі Crown Agents завершило заміну 2,8 тис. з 17 тис. закуплених коштом 2015 року таблеток препарату з дитячої онкології "Метотрексат", поставлених дистриб'юторською компанією "БаДМ". Також організація доставила в Україну на заміну партію лік засоби з дорослої онкології "Вінкристин" виробництва "Тева Україна" - 2,056 флаконів з 9,5 закуплених. Щодо цього препарату закінчується оформлення всіх відповідних документів для остаточного завершення процедури заміни.

Крім того, агентство також повідомило, що наразі триває підготовка документів до заміни ще трьох препаратів з дитячої онкології - "Воріканазол" (замінять 1,374 тис. таб. з понад 5 тис., закуплених у 2015 році, Pfizer), "Ідарубіцин "(137флаконов з 1,3 тис., Pfizer) "Ленограстім"(15 флаконів з 9,5 тис., Sanofi).

Документи також готуються для заміни препарату щодо дорослої онкології "Ленограстім" (50 флаконів з 425 закуплених, Sanofi).

В релізі компанії наголошується, що постачання всіх препаратів на заміну з метою забезпечення максимального терміну їхньої придатності здійснюється після випуску нової партії медикаментів, а також після вилучення з медзакладів і знищення всіх прострочених препаратів.

Крім того, Crown Agents акцентує увагу на тому, що закупівлі, стосовно яких виникла конфліктна ситуація, здійснювалися за чіткої взаємодії з профільними робочими групами Міністерства охорони здоров'я України, які були проінформовані і узгоджували перелік медикаментів, виробників, терміни придатності та графіки поставки.

"Тільки після отримання офіційного узгодження з боку робочої групи міністерства укладалися угоди, починався процес постачання", - зазначено в повідомленні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог розширив зону активних бойових дій майже на 70 км - Сирський

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА