18:28 26.08.2015

Шокін визначив 4 членів конкурсної комісії з відбору кандидатів до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

1 хв читати
Шокін визначив 4 членів конкурсної комісії з відбору кандидатів до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Генеральний прокурор України Віктор Шокін визначив чотирьох працівників прокуратури до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на адміністративні посади в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

"На виконання вимог закону України "Про прокуратуру" з метою забезпечення організації та проведення конкурсу з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі генеральним прокурором України визначено чотирьох працівників прокуратури до складу конкурсної комісії", - повідомляє прес-служба Генпрокуратури в середу.

У відомстві нагадали: законом передбачено, що ця конкурсна комісія є повноважною, якщо до її складу призначено не менше ніж шістьох осіб. У разі якщо протягом трьох місяців із дня призначення до складу комісії представників генеральним прокурором України Верховна Рада не призначить в установленому порядку нікого, комісія вважається повноважною за умови входження до її складу чотирьох осіб.

Раніше в середу директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник відзначив важливість формування антикорупційної прокуратури. "Я сподіваюся, що Верховна Рада, яка найближчим часом збиратиметься на своє засідання, визначить тих сімох кандидатів конкурсної комісії з призначення антикорупційного прокурора, і у нас буде антикорупційний прокурор, який здійснюватиме нагляд за розслідуваннями, які проводять детективи Національного антикорупційного бюро", - сказав він.

Ще раніше А.Ситник наголошував, що антикорупційного прокурора має бути призначено до 1 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА