10:13 12.08.2015

Бойовики надалі обстрілюють сили АТО з великокаліберної ствольної артилерії, мінометів і РСЗВ - штаб

2 хв читати
Бойовики надалі обстрілюють сили АТО з великокаліберної ствольної артилерії, мінометів і РСЗВ - штаб

У зоні проведення АТО угруповання бойовиків надалі обстрілюють українські позиції з озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями, і традиційно активізувалися ближче до вечора, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

"Так учора, 11 серпня з 18-ї години і до півночі поблизу Донецька під вогнем 120-міліметрових мінометів опинилися наші позиції в Новгородському, двічі в Пісках та Авдіївці. А близько 21-ї години найманці вели вогонь з артилерії калібру 152 міліметри по Красногорівці. Крім того, вкотре цинічно порушивши угоди о 23:45, злочинці застосували реактивні системи залпового вогню в районі Красногорівки", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому га сторінці прес-центру в соцмережі Facebook у середу вранці.

Поблизу Маріуполя з 19:00 бойовики зі 120-міліметрових мінометів та артилерії 152 калібру били по Старогнатівці та Чермалику.

Окрім цього, близько 20:00 бойовики двічі з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстріляли сили АТО в Кримському, що на Луганщині. А з 23:00 зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по селищу Зайцеве на Артемівському напрямку.

"Загалом протягом учорашньої доби, 11 серпня, бандформування 87 разів порушили режим припинення вогню. 12 разів найманці застосували артилерію, 21 - міномети, 5 - реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", 65 разів обстрілювали наші позиції з гранатометів і стрілецької зброї", - підрахували в прес-центрі.

У повідомленні також зазначено, що після півночі, 12 серпня, вогнева активність бойовиків продовжилася в основному в Донецькій області. "Тут, близько першої години ночі, противник вів вогонь із БМ-21 "Град" по Водяному, Опитному, Пісках і Новоселівці", - поінформували в прес-центрі АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА